Nieuws

Deze week: KPN lanceert Snow en defecte modems na Telenet-panne

KPN start met digitale tv onder het merk Snow en Telenet ontving groot aantal meldingen van defecte modems na de panne van afgelopen weekend.

KPN Group Belgium, het moederbedrijf van onder meer Base, heeft deze week Snow gelanceerd. Snow is een nieuw merk waarmee het bedrijf de markt voor digitale televisie, internet en vaste telefonie in België wil veroveren. Wij kregen een eerste blik.

Afgelopen weekend zaten veel Telenet-klanten urenlang zonder internet als gevolg van een panne aan de servers van de operator. De problemen waren zondagmiddag al weer opgelost, maar veel gebruikers meldden achteraf dat hun modem het niet meer deed.

Op 1 maart stopt Apple met de verkoop van de Mac Pro in Europa omdat het toestel niet langer aan de Europese richtlijnen voor interne componenten, zoals voeding en bedrading, voldoet. Allicht komt er binnenkort wel een opvolger.

Onderzoekers werken aan een technologie die breedbandinternet naar led-technologie brengt. Daarmee kunnen netwerkverbindingen door zichtbaar licht in plaats van door radiogolven gerealiseerd worden.

Samsung heeft twee nieuwe telgen in de Galaxy-reeks gepresenteerd. De Galaxy Young en de Galaxy Fame zijn allebei budgettoestellen. Daarnaast is ook bekend geraakt dat Samsung de Galaxy S4 naar alle waarschijnlijkheid op 15 maar zal voorstellen.

Het zal nog even duren voordat we in België een Chromebook in de winkelrekken zullen zien liggen. HP heeft gezegd dat ze geen plannen hebben voor hun nieuwe Pavilion 14 Chromebook, maar Acer geeft ons gelukkig een beter signaal met hun Chromebook C7.

Hoe is het eigenlijk écht om te werken voor een van ‘s werelds meest bekende technologiebedrijven? Apple-medewerkers delen hun ervaringen over hun tijd bij het computerbedrijf. Werken voor Apple opent deuren, maar tegen welke prijs?

De Belgische cyberpolitie waarschuwt voor een nieuwe versie van ‘police ransomware’. Dat is malware die de toegang tot je pc blokkeert. De nieuwe variant zou erg hardnekkig zijn, en versleuteld ook al je computerbestanden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business