Nieuws

iOS 14.2 brengt 100 nieuwe emoji, verbeterde AirPlaybediening & veiligheidspatch

iOS 14.2
De nieuwe iOS 14.2 dicht beveiligingslekken en brengt een hele batch nieuwe genderinclusieve emoji met zich mee.

Wie een geschikte iPhone heeft kan sinds dit weekend iOS 14.2 ophalen. De nieuwste versie van iOS & iPadOS heeft een reeks nieuwe functies, maar is ook belangrijk om een aantal beveiligingslekken te dichten. Wie de update dus nog heeft klaar staan: zorg dat je zo snel mogelijk bijwerkt naar de nieuwste versie.

iOS 14.2

Er zijn natuurlijk ook leukere argumenten om over te stappen op de tweede versie van iOS & iPadOS 14. Je krijgt daarmee 100 nieuwe emoji om te delen en er zitten ook genderinclusieve emoji bij. Verder zijn er 8 nieuwe achtergronden aan iOS toegevoegd en heeft de iconische achtergrond van onze wereldbol iOS officieel verlaten.

Voor gebruikers met een iPhone 12 Pro met LiDAR: je kan nu via het vergrootglas mensen in de buurt vastleggen en vragen hoe ver die personen van je weg staan. Verder is er ook een nieuwe manier om AirPlay te bedienen en heeft Apple de aangekondigde intercomfuncties uitgerold voor HomePod en HomePod Mini. Wie zo’n HomePod in huis heeft kan hem nu ook aansluiten op Apple TV 4K om zo via Dolby Atmos een meer surround-geluid in huis te creëren.

beveiligingmobiel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen