Nieuws

Mozilla Thunderbird krijgt eigen app voor smartphones

Mozilla Thunderbird mobiele app smartphones
Op Twitter schrijft de maker van emailclient Mozilla Thunderbird dat er een mobiele applicatie zit aan te komen. Het team werkt er nu al aan.

Dat hebben de makers van Mozilla Thunderbird laten weten. Er komt dus een mobiele applicatie voor smartphones die qua gebruikersinterface overeen zou komen met de huidige emailclient voor desktops. De maker geeft zelfs aan dat de mobiele app momenteel topprioriteit is. Toch kan het nog even duren wanneer de applicatie beschikbaar zal zijn en gaven de makers niet mee of de app zowel voor iOS als Android zou gebouwd worden.

Mozilla Thunderbird app

Vandaag de dag is er helemaal nog geen gelijkaardige applicatie voor mensen die actief Mozilla Thunderbird gebruiken op hun desktop. Via Twitter liet de maker weten in een antwoord dat de mobiele app er binnenkort zal zijn. Hij geeft wel heel duidelijk aan dat het tijd zal kosten omdat het team eerst moet zorgen dat alles met elkaar kan synchroniseren.

Zoals vermeld zal de gebruikersinterface overeenkomen met die van de desktopapp. Toch spreekt maker Ryan Lee Sipes op Twitter ook van “grote veranderen in de UI”.

mobielmozilla thunderbird

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen