Orange-dochter Hey! lanceert nieuw mobiel aanbod

Hey!
© Orange
Prijsvechter Hey! heeft dit weekend zijn mobiele aanbod vernieuwd. Voortaan is er voor elk mobiel gebruiksprofiel een apart aanbod van Hey!.

Net als Proximus (Mobile Vikings en Scarlet) en Telenet (BASE) heeft Orange sinds 2021 zijn eigen prijsvechter op de telecommarkt: Hey!. Sinds de oprichting van de provider is de markt flink verschoven. Consumenten zijn meer data gaan verbruiken, en andere providers hebben de prijzen van hun abonnementen verlaagd. Hey! reageert daar nu op door naar eigen zeggen het goedkoopste (mobiele) aanbod te lanceren. Daarvoor baseert de Orange-dochter zich op BIPT-verbruiksprofielen. Voor elk profiel is er nu een op maat gemaakt aanbod.

Nieuwe mobiele Hey!-formules

Of je nu weinig, een gemiddelde hoeveelheid of veel data verbruikt: er is voor ieder wat wils. Dit zijn de mobiele pakketten die Hey! dit weekend heeft geïntroduceerd:

  • Mobile S: 5 GB data, 150 belminuten en 500 sms – 7 euro per maand.
  • Mobile M: 10 GB data, 300 belminuten 1.000 sms – 9 euro per maand.
  • Mobile L: 50 GB data, onbeperkt bellen en sms’en – 14 euro per maand.
  • Mobile XL: 160 GB data, onbeperkt bellen en sms’en – 25 euro per maand.

Hey! vernieuwt ook het vaste aanbod

Hey! gooit ook het vaste aanbod op de schop. Zo kan je gemakkelijk een mobiel abonnement naar wens koppelen aan een internetoplossing voor thuis. Zoals we dat van Hey! gewend zijn, krijgen klanten onbeperkte vaste data, met downloadsnelheden tot 200 Mbps. Uploaden gaat een stukje trager, met een limiet van 10 Mbps. Tot 30 juni 2024 genieten klanten ook van extra korting. Hey! rekent in die periode ook geen aansluitkosten. Dit zijn de prijzen:

  • Mobile S + vast internet: tijdelijk 36 euro per maand (3 maanden), daarna 46 euro per maand.
  • Mobile M + vast internet: tijdelijk 38 euro per maand (3 maanden), daarna 48 euro per maand.
  • Mobile L + vast internet: tijdelijk 43 euro per maand (3 maanden), daarna 53 euro per maand.
  • Mobile XL + vast internet: tijdelijk 54 euro per maand (3 maanden), daarna 54 euro per maand.

Telecom blijft prijzig

Het BIPT publiceerde onlangs nog een rapport over de staat van de Belgische telecom. Daaruit bleek dat de prijzen van mobiele abonnementen de laatste jaren aanzienlijk zijn gedaald. Toch is er volgens het BIPT ruimte voor verdere prijsevoluties. Vergeleken met omringende landen, zijn de prijzen voor mobiele data hier aan de hoge kant.

Het is goed mogelijk dat DIGI die prijsevolutie in gang gaat zetten. Later dit jaar betreedt DIGI de Belgische telecommarkt als vierde speler, naast Orange, Proximus en Telenet. De provider heeft al gezegd een prijsrevolutie te willen bewerkstelligen.

heymobielorangetelecom

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen