Nieuws

Orange lanceert digitaal merk Hey! voor tech-savvy mensen

Hey! Orange prijzen
Hey! is het antwoord van Orange op budgetproviders als Mobile Vikings en Scarlet. Een volledig digitaal merk voor tech-savvy mensen.

Hey! is het nieuwe merk van Orange dat een antwoord biedt op de behoeften van digital-savvy klanten. hey! is een 100 procent digitaal merk dat een participatieve aanpak hanteert, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van ultra-connected klanten die hun leven volledig digitaal georiënteerd hebben.

Dit nieuwe next generation-aanbod is volgens de provider gebaseerd op 4 pijlers: 100 procent digitaal, Genereus, Low impact, Evoluerend. Het nieuwe merk wil de markt opschudden door gemeenschappen in het hart van zijn aanbiedingen te plaatsen. De drie hey!-aanbiedingen, met aantrekkelijke onlineprijzen en uitgebreide mobiele data, worden op 24 september 2021 gelanceerd. Er zullen bij aanvang drie abonnementen in het aanbod beschikbaar zijn.

Hey!

Het doel van het merk? Mobile Vikings en consoorten aftroeven door heel veel data te bieden voor weinig geld. Dit zijn de abonnementen die Hey! bij aanvang wil aanbieden:

Het nieuwe merk zal met plezier gebruik maken van het hoogwaardige netwerk van Orange Belgium, dat een uitstekende mobiele dekking en snelle mobiele data biedt, maar ook innovatieve technologieën zoals HD Voice, VoLTE en Voice over WiFi.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business