Wire

ESET erkend als “klantkeuze” voor middelgrote ondernemingen in het Gartner® Peer Insights™ Report 2024

ESET, een wereldleider in oplossingen voor cyberbeveiliging, is in het rapport 2024 Gartner® Peer Insights™ 'Voice of the Customer' voor Endpoint Protection Platforms uitgeroepen tot Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen.

Deze onderscheiding berust op de geverifieerde beoordelingen door 220 eindgebruikersprofessionals, en ESET is van mening dat het zich richt op hun ervaring met het ESET PROTECT Platform. Volgens het rapport was 96 % van de Gartner Peer Insights-beoordelingen, die voor ESET werden ontvangen, een beoordeling met 5 of 4 sterren (60% 5 sterren en 36% 4 sterren). Doorgaans hebben de ESET-klanten een beoordeling van 4,6 op 5 gegeven waarbij 90 procent van hen concludeert dat ze het product vanaf juni 2024 zouden aanbevelen.

ESET PROTECT is ontwikkeld op basis van de behoeften van reële klanten en ontvangt voortdurend nieuwe functies en modules in de beveiligingsstack om het steeds veranderende cyberlandschap te beveiligen. Om het beveiligingspotentieel te vervolledigen, biedt ESET PROTECT een aanpak waarbij preventie voorop staat met:

  • Een krachtige, moderne, meerlaagse endpoint-beveiligingsoplossing
  • Uitgebreide bescherming met verdediging tegen mobiele bedreigingen, server-, cloud-app- en e-mailbeveiliging
  • Uitgebreide kwetsbaarheidsbeoordeling en patchbeheer
  • Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en AI-native detectietechnologieën
  • Wereldwijd gegenereerde telemetrie en informatie over bedreigingen
  • Uiterst schaalbare Managed Detection and Response-services met lokale ondersteuning en een responstijd van 20 minuten.

“We zijn erg trots dat we erkend zijn als Customers’ Choice in de categorie Midsize Enterprises in het rapport 2024 Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ for Endpoint Protection Platforms. Wij zien hierin het bewijs van de kwaliteitsproducten en service die wij wereldwijd aan onze klanten aanbieden”, zegt Pavol Balaj, Chief Business Officer bij ESET. “Het garanderen van endpoint-bescherming is van cruciaal belang voor bedrijven, vooral in de huidige omstandigheden. Een positieve feedback van klanten en weten dat onze oplossingen bijdragen aan de veiligheid van de organisatie motiveert ons in ons werk.”

Volgens het rapport worden “leveranciers die zich in “Voice of the Customer”, het kwadrant rechtsboven bevinden, erkend met het Gartner Peer Insights Customers’ Choice-onderscheid, aangegeven met een Customers’ Choice-badge. De erkende leveranciers voldoen aan of overtreffen zowel het marktgemiddelde ‘Algemene Ervaring’ als het marktgemiddelde ‘Gebruikersinteresse en Adoptie’.”

Voor meer informatie over de prijzen en de erkende uitmuntendheid van ESET, klik hier.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business