Wire

ESET PROTECT in G2 recensies: 27 Leader Badges in de 2024 zomer-rapporten

ESET logo
© ESET
ESET, een wereldleider in cybersecurity, kondigt zijn erkenning aan als leider in maar liefst 27 categorieën in de G2 zomerrapporten 2024.

Minder dan 4% van alle producten in G2 verdiende een felbegeerde ‘Leader’-badge, waarmee ESET PROTECT tot de elitegroep behoort. Bovendien verzekert de leiderspositie van ESET in het Small-Business Grid voor Endpoint Protection Suites het bedrijf van een plaats bij de drie beste leveranciers.

“Deze onderscheiding benadrukt het overweldigende vertrouwen en de tevredenheid van onze gebruikers en versterkt onze toewijding om superieure zakelijke waarde te leveren met onze beveiligingsoplossingen,” aldus Mária Trnková, ESET Chief Marketing Officer. “We danken onze klanten voor hun positieve beoordelingen en voortdurende ondersteuning. Zo blijven we innoveren en onze aanbiedingen te verbeteren.”

Het ESET PROTECT Platform combineert effectieve inbreukpreventie, detectie en responsmogelijkheden, verbeterd door ESET’s beheerde en professionele diensten, samen met threat intelligence. Het is ontworpen om eenvoudig, modulair, aanpasbaar te zijn en wordt continu bijgewerkt om prioriteit te geven aan de klantenbehoeften. Organisaties van alle groottes hebben hun vertrouwen in ESET PROTECT geuit, zoals blijkt uit de positieve beoordelingen op het G2-platform. De ESET-oplossingen krijgen veel lof. 98% van de gebruikers geeft het cybersecuritybedrijf een 4 of 5-sterrenbeoordeling en 94% van hen zegt dat ze ESET PROTECT aan hun collega’s zouden aanbevelen.

Op het G2-platform wordt ESET PROTECT gelauwerd voor zijn uitgebreide beveiligingsecosysteem en gelaagde technologie (multilayered technology), die ongeëvenaarde bescherming biedt aan talloze categorieën, waaronder Endpoint beveiliginsplatformen, Malware Analyse Tools, Network Sandboxing, Endpoint-beheer, Antivirus, Encryptie, Mobiele Data Beveiliging en meer. De recente updates van ESET’s zakelijke aanbod zijn zeer goed ontvangen door analisten en klanten, wat hun markt- en leiderschapspositie nog verstevigt.

G2, een toonaangevend peer-reviewplatform voor zakelijke oplossingen, helpt organisaties om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van authentieke feedback van klanten. Dit is wat ze zeggen over ESET PROTECT, die ze een stempel van vertrouwen geven en bewijzen dat ESET-oplossingen hen echte waarde bieden:

“ESET PROTECT is een van de beste beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf.”

“Onze bescherming is nu stukken beter, dankzij wat ESET onderscheidt: hun gelaagde technologie.”

“Een van de beste Endpoint Security-producten. Het geeft ons gemoedsrust dat de ESET endpoint security eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk is.”

“De kosten zijn gedaald en de bescherming is van een hoog niveau.”

“Lijkt elk probleem te onderscheppen en op te lossen voor het een groter probleem wordt. Heeft ons nog niet in de steek gelaten. Zeer eenvoudig te implementeren. Goede klantenservice toen we het nodig hadden.”

Lees hier alle actuele reviews over ESET PROTECT. Vind hier meer informatie over ESET en zijn aanbod aan beveiligingsoplossingen.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

esetpartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen