Wire

ESET opgenomen als belangrijke leverancier in prestigieus Mobile Threat Defense Solutions-rapport

© ESET
ESET, een wereldleider in cybersecurity-oplossingen, meldt met trots dat het opgenomen is in The Forrester Wave™: Mobile Threat Defense Solutions Report, Q3 2024, waarin de 11 beste aanbieders van mobiele dreigingsverdediging (MTD) werden geïdentificeerd en geëvalueerd. Deze erkenning benadrukt het uitgebreide aanbod van ESET, waarmee organisaties hun mobiele vloot kunnen beschermen tegen een groeiend aantal specifieke aanvallen en waardoor ESET een van de toonaangevende leveranciers op de MTD-markt is.

Mobiele toestellen zijn net zo kwetsbaar voor aanvallen als traditionele endpoints. Zoals vermeld in *The Forrester Wave™: Mobile Threat Defense Solutions Report1: “Smartphone- en tabletgebruikers zijn gewend dat deze toestellen sneller werken dan desktops. Maar deze snelheid betekent dat exploits en compromissen op deze endpoints en hun apps een directe impact kunnen hebben op uw organisatie.” Organisaties moeten deze opkomende bedreigingen aanpakken om gevoelige gegevens te beschermen en bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Hoewel mobiele besturingssystemen en apps meestal ontworpen zijn met beveiliging in gedachten, zijn ze niet immuun voor cyberbedreigingen en vereisen ze extra beschermingslagen om de toestellen en en de gegevens die erop aanwezig zijn te beschermen.

“MTD is niet langer optioneel: het is een noodzaak voor bedrijven in het huidige evoluerende digitale landschap”, aldus Zdenka Rybanská, Product Manager voor Cloud MDM en ESET Android Endpoint Security bij ESET. “Mobiele toestellen zijn een integraal onderdeel geworden van de bedrijfscyclus en zijn een nieuwe aanvalsweg voor cyberdreigingen. Zodat deze weg vrij zou blijven van bedreigingen, biedt ESET Mobile Threat Defense de beste bescherming in zijn klasse voor bedrijven van alle groottes die zelfs hun kleinste endpoint-toestellen proactief willen beschermen.”

ESET Mobile Threat Defense biedt mobiele toestellen een uitgebreide bescherming die zowel algemene als geavanceerde bedreigingen dekt. ​​Naadloos geïntegreerd met het ESET PROTECT Platform, vereenvoudigt dit het beveiligingsbeheer door de noodzaak voor meerdere consoles te elimineren. De oplossing zorgt voor een één-op-één dekking van het park van endpoints en is zonder extra kosten in alle niveaus van Cloud-abonnementen inbegrepen, te beginnen met ESET PROTECT Advanced. Bovendien kunnen bedrijven hun toestelbeheer vereenvoudigen met een reeks ondersteunde oplossingen zoals Microsoft Intune, Microsoft Entra ID, VMware Workspace ONE en Apple Business Manager (ABM).

Het rapport van Forrester is bedoeld om een ​​evaluatie te bieden van de belangrijkste aanbieders van mobiele beveiliging. De evaluatiecriteria zijn onderverdeeld in drie categorieën: Huidig ​​aanbod, dat de sterkte van het productaanbod van elke leverancier meet; Strategie, die de strategische sterkte en innovatie van de leveranciers beoordeelt; en Marktaanwezigheid, aangegeven door de omvang van de marktaanwezigheid van elke leverancier.

Zoals vermeld in The Forrester Wave™: Mobile Threat Defense Solutions Report1: “Referentieklanten waardeerden de MDM-component die ESET aanbiedt, waardoor er geen behoefte was aan een andere MDM/UEM-oplossing, alsook het gemak van implementatie en integratie in het grotere ESET PROTECT-platform.”

De sterke punten van ESET zijn onder meer de grote acceptatie door KMO’s en een nog snellere groei bij grotere ondernemingen, ondersteund door een uitgebreid wereldwijd partnerecosysteem. Het is geschikt voor organisaties die andere ESET-oplossingen gebruiken en voor organisaties die vooral Android-toestellen gebruiken. Bovendien onderscheidt ESET zich van concurrenten door dekking te bieden voor mobiele aanvalsvectoren.

Voor meer informatie over de Mobile Threat Defense-oplossing van ESET, klik hier. Het volledige rapport (full report) is beschikbaar voor Forrester-klanten met een geldig abonnement of kan worden aangekocht.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

esetpartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen