Deals

Amazon Prime Day 2: keuze van de redactie

Prime Day 2
Amazon Prime Day 2021 zijn officieel van start van gegaan. De redactie van TechPulse koos enkele opvallende deals uit voor jou. Sla nu je slag.

Amazon Prime Day is gisteren officieel van start gegaan. Gedurende 48 uur worden duizenden producten sterk afgeprijsd voor alle bezoekers die beschikken over een Prime-abonnement. In deze keuze van de redactie geven we je enkele aantrekkelijke deals waar we zelf voor zouden vallen.

Prime Day 2: keuze van de redactie

Marijn: Turtle Beach Recon 200-gamingheadset 

Een degelijke headset die plots nog maar de helft kost? Dat is een dikke deal. Turtle Beach is al jarenlang een vaste waarde als het aankomt op betrouwbare gamingaccessoires. Ook de Recon 200 is stevig gebouwd en met de versterkte microfoon ben je altijd perfect verstaanbaar. Op zoek naar en headset voor pc, Xbox One, PS4 of Nintendo Switch? Tijdens Prime Day neemt de adviesprijs van 59,99 euro een duik van maar liefst 45 procent, tot 33,24 euro. 

Sven: Lenovo Chromebook voor 264 euro

Wie eens iets anders wil en op zoek is naar een Chromebook kan vandaag een koopje doen met de Lenovo IdeaPad Flex 3. Het toestel werd eerder al opgenomen in onze koopgids met beste Chromebooks door zijn aantrekkelijke prijs en uitgebreide flexibiliteit. Het 360 graden scharnier laat je toe om de Flex 3 in tabletmodus of tentmodus te gebruiken zodat je in elke situatie in de beste positie kan werken. Ideaal dus om je productiviteit te verhogen zonder de bank te breken.  

Jens: Logitech MK540 voor 37,20 euro

Een toetsenbord zonder muis is als een voetballer zonder bal. Het is dan ook handig als je beiden in één klap kan kopen. Het Logitech MK540 draadloze muis en toetsenbord staan vandaag te koop voor 37,20 euro, dat is twee items voor de prijs van één! Geef je thuiskantoor een upgrade met deze combiset. De deal lijkt wel enkel handig te zijn voor het toetsenbord met QWERTY-indeling, maar dat kan met een simpele sneltoetscombinatie omgezet worden.

Wouter: Kindle Whitepaper e-reader – 8GB – 89 euro 

De Kindle Whitepaper is één van de beste e-readers op de markt vandaag. Het merk is een dochtermerk van Amazon dat kiest voor kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs. Deze e-reader is gemaakt om boeken te lezen aan het zwembad zonder dat ze nat worden. Het model is IPX8 gecertificeerd en heeft een standaardopslag van 8GB. Daarmee kan je honderden boeken in één keer opslaan op je e-reader. Amazon stunt voor Prime Day nu met een mooie korting waardoor je de Whitepaper al voor 89 euro hebt. 

Prime Day 1: keuze van de redactie

Sven: OnePlus 8T

De OnePlus 8T dateert misschien al van oktober vorig jaar, maar het is nog steeds een formidabele smartphone. Aan deze actieprijs van 366,75 euro krijg je dan ook waanzinnig veel waar voor je geld. Zo prezen wij de OnePlus 8T in onze review voor zijn prachtige 120Hz AMOLED-display en goede batterijduur. OxygenOS 11 is bovendien nog steeds de beste Android-schil op de markt.  

Amazon Prime Days: keuze van de redactie

Wouter: iPhone 12 Mini

De iPhone 12: de beste iPhone tot nu toe. Het nieuwe model heeft ook een Mini-versie. De iPhone 12 Mini is nu te koop op Amazon.nl aan een zeer aantrekkelijke prijs. Via de Prime Days heb je deze kleine iPhone al voor 649 euro. Dat is een korting van 160 euro tegenover de normale prijs.

Amazon Prime Days: keuze van de redactie

Jens: Bose 700 hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Ongestoord naar muziek kunnen luisteren op het openbaar vervoer, beter kunnen concentreren tijdens het werk, … Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin een koptelefoon met actieve noise-cancellation een meerwaarde biedt. De koptelefoons van Bose bieden bovendien nog eens een uitstekende audio- en microfoonkwaliteit. De Bose 700 kan je tijdens Prime Day oppikken voor 218 euro ipv 400 euro. Een deal die je niet mag missen!

Marijn: Philips 43PFS6805/12 43-inch

Wie op zoek is naar een oerdegelijke Full HD-tv, kan zijn slag slaan tijdens Prime Day. Je krijgt namelijk 17 procent korting op deze 43-inch-tv van Philips. Bovendien ondersteunt deze flatscreen HDR 10+, voor een kwaliteitsvol contrast. Dat maakt hem ook geschikt voor gaming. De ingebouwde audio laat meestal te wensen over, maar ook hier scoort de Philips 43PFS6805 sterk. Hij is uitgerust met full-range-luidsprekers en een 5-band equalizer, die je van heldere dialogen en een meer dan degelijke bas laten genieten.

Wouter: Echo Dot (4e generatie) – Engelstalig

De Amazon Echo Dot is de tegenhanger van de Google Nest Mini. Deze speaker heeft Alexa aan boord en kan al je smart home-apparaten via spraak bedienen. Helaas spreekt Alexa nog geen Nederlands maar dat maakt deze Echo Dot niet minder interessant. Amazon.nl stunt deze week met de laagste prijs ooit voor zijn smartspeaker: voor 24,99 euro is hij van jou.

Hoe werken de Amazon Prime Days?

Om van de Amazon Prime Day-deals te profiteren, heb je een Prime-account nodig. Amazons abonnement biedt gebruikers enkele logistieke voordelen wanneer ze bestellen op de online marktplaats, zoals next-day delivery, en geeft de toegang tot Amazons streamingdiensten, waaronder Prime Video, Prime Music en Prime Reading. Het abonnement kost je slechts 2,99 euro per maand. Duur is het dus niet.

Als je enkel van de Prime-deals wil genieten, kan je ook gewoon een tijdelijk proefabonnement afsluiten voor een maand. Bij die formule krijg je de Prime-voordelen voor 30 dagen gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business