Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is een prima alternatief voor Netflix. Door de recente lancering van Amazon.nl heb je Prime Video voor 2,99 euro per maand.

Sinds vorige week is Amazon.nl officieel van start gegaan in België en Nederland. Dat betekent ook dat wij onze eigen Amazon Prime hebben vanaf nu. En er is nog meer, het lidmaatschap bij Amazon Prime Video kost nu maar 2,99 euro per maand. De eerste 30 dagen zijn gratis en je abonnement is altijd opzegbaar. Ook Prime Video is inclusief dit abonnement, zo zal je je zeker niet vervelen tijdens de coronacrisis.

Amazon Prime Video

Waar kan je voor 2,99 euro per maand van genieten?

 • Prime verzending: gratis verzending en de volgende dag al bezorgd.
 • Prime Video: een videostreamingdienst die boordevol leuke films en series staat.
 • Twitch Prime: gratis games op Twitch en leuke extra ingame-content
 • Amazon Photos: je krijgt onbeperkte opslag om je gehele fotobibliotheek in volle resolutie op Amazon Photos te zetten

Als je een Prime-abonnement hebt is het belangrijk om te kijken naar de producten waar het specifieke Prime-logo bij staat. Zo weet je zeker dat je van alle voordelen gebruik kan maken.

Heb je interesse in Amazon Prime Video voor 2,99 euro/maand? Sla hier je slag!

Amazon Prime Video

Gerelateerde artikelen

Amazon.nl is er & Prime kost amper 2,99 euro/maand

Amazon.nl is sinds vandaag helemaal live. Ook voor Belgische klanten heeft deze Nederlandstalige versie heel wat voordelen.

De beste films & series op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video moet zeker niet onderdoen voor Netflix. Ook hier komen maandelijks heel wat goede films en series bij. Dit is een grabbel uit het enorme aanbod van de videostreamingdienst.

2 REACTIES

 1. Waarom is deze titel €2,99 per maand zo misleidend!
  Het is puur de eerste 6 maanden voor dit bedrag en daarna €5,99.
  Mensen houd ermee op. Zet duidelijk in jullie artikel dat dit slechts voor de eerste 6 maanden geldt waardoor potentiële klanten niet op het verkeerde been worden gezet.

 2. Las ik “ergens”, ik dacht toch op Techpulse, dat je via een vertuele kredietkaart (Mastercard) ook een abo op Prime kon verzilveren als je niet een van de Visa, AmericanExpress of (echte) Mastercard hebt. Via amazon.de is het namelijk geen aanbod van zes maal 2.99eur.
  Misschien goed om te vermelden dat dit uiteindelijk ook niet werkt gezien dit soort kaarten niet mogen gebruikt worden om een abo af te sluiten, alleen een betaling doen. Ben ik dus zo’n 60eur armer door slechte voorlichting……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here