Nieuws

Amazon.nl is er & Prime kost amper 2,99 euro/maand

Amazon Prime
Amazon.nl is sinds vandaag helemaal live. Ook voor Belgische klanten heeft deze Nederlandstalige versie heel wat voordelen.

Amazon.nl is eindelijk een ding. Klanten kunnen vanaf vandaag meer dan 100 miljoen producten shoppen uit meer dan 30 categorieën. En opvallend: een Prime abonnement kost maar 2,99 euro/maand!

Amazon.nl

De lancering van het volwaardige Amazon.nl zal het voor Nederlandse bedrijven makkelijker maken om via het platform te verkopen, hun producten in heel Europa aan te bieden en meer klanten te bereiken. De e-commercegigant biedt verkooppartners toegang tot makkelijke listing hulpmiddelen, veilig betalingsverkeer, promotionele ondersteuning en rapporten en analyses om de verkoop te verbeteren. Het bedrijf helpt klanten miljoenen unieke producten te vinden en helpt verkooppartners – waaronder vele midden- en kleine bedrijven – meer dan 300 miljoen actieve klanten wereldwijd te bereiken. In 2019 verkochten bijna 225.000 midden- en kleine bedrijven gemiddeld elk voor meer dan $100.000 op het wereldwijde platform.

Amazon Prime

Opmerkelijk aan de lancering van de Nederlandse versie van Amazon.com is de prijszetting van het iconische Prime-abonnement. Voor Amazon Prime betaal je nu maar 2,99 euro per maand. In ruil krijg je toegang tot films, series, games, gratis verzending, Twitch Prime en Amazon Foto’s om je fotobibliotheek op te slaan.

amazonamazon.nldigital commercenieuwsontspanningsliderzakelijk

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals