Nieuws

Amazon Prime Day 2021 vindt plaats op 21 en 22 juni

Is de officiële datum van Amazon Prime Day 2021 uitgelekt? Het lijkt ernaar dat we niet lang meer moeten wachten op het koopjesfestival van Amazon.

Update (02/06): Zoals verwacht heeft Amazon 21 en 22 juni officieel bevestigd als data voor Amazon Prime Day.


Origineel artikel (28/05): Volgens Bloomberg zal Amazon Prime Day dit jaar van start gaan op 21 juni. Aangezien het koopjesfestival sinds een paar jaar twee dagen duurt, zullen shoppers dus ook 22 juni nog hun slag kunnen slaan. Het Amerikaanse nieuwsmedium haalt die datums uit een interne mail die de directie van Amazon rondstuurde naar de medewerkers. De medewerkers werden gevraagd om het nieuws nog geheim te houden tot de e-commercegigant zelf met een aankondiging naar buiten zou komen. Één medewerker is daar dus niet goed in geslaagd. Het bedrijf zal wellicht spoedig deze datum bevestigen.

Als het gerucht klopt, dan vindt Amazon Prime Day voor het derde jaar op rij op in een andere maand plaats. Amazon lijkt dit jaar wel opnieuw te willen aanknopen met de traditie om Prime Day in de zomer te organiseren. Het is wel wat vroeger dan we gewend zijn, want de voorbije jaren vond het meestal rond 13 juli plaats. Vorig jaar moest Amazon omwille van de coronapandemie het koopjesfestival uitzonderlijk verplaatsen naar de maand oktober. Toen kwam het wel heel dicht bij Black Friday (altijd op de laatste vrijdag van november) en de feestdagen en stonden producten van Amazon bijna drie maanden lang in afslag.

Amazon Prime Day 2021: hoe kan ik meedoen?

Sinds een paar jaar kan je ook via de Nederlandstalige webshop van Amazon genieten van de Prime Day-kortingen. Om mee te doen moet je wel een Amazon Prime-account hebben. Dit kost je gelukkig slechts 2,99 euro per maand en je hebt een gratis proefperiode van één maand. Met een Prime-account krijg je ook een abonnement voor de streamingdiensten van Amazon zoals Prime Video en Prime Music. Alles wat je moet weten over Amazon Prime en Prime Day lees je in dit artikel.

Amazon moet de officiële datum voor Prime Day 2021 nog wel bevestigen. We houden je verder op de hoogte van zodra we meer weten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business