Deals

Scoor Disney+ nu nog snel voor 3,99 euro per maand

Disney plus
© Disney
Tot 27 september kost een abonnement op Disney+ geen 10,99 maar 3,99 euro per maand. Die prijs geldt voor de eerste drie maanden.

Waar Disney+ bij de release in Europa nog 6,99 euro kostte, betaal je inmiddels 10,99 euro per maand. Vanaf 21 november stijgt de prijs in België met drie euro per maand en betaal je dus geen 10,99 maar 13,99 euro per maand, of 139,90 euro voor een jaarabonnement. Kies je voor een jaarabonnement, dan krijg je twee maanden gratis. Daarnaast komt er een ‘Standaard’-abonnement met een lagere maandprijs en een lagere Full HD-resolutie, vergeleken met de 4K-resolutie bij het nieuwe (of eigenlijk al bestaande) ‘Premium’-abonnement.

3,99 euro per maand voor Disney+

Vind je dat te duur? Tot 27 september profiteer je van een forse korting. Disney+ is nu verkrijgbaar voor 3,99 euro per maand, voor de eerste drie maanden. Sluit je nu een abonnement af, dan stream je tot eind december films en series op Disney+ voor minder dan twaalf euro. Dit aanbod geldt zowel voor nieuwe als bestaande abonnees. Heb je momenteel al een abonnement bij de streamer? Dan profiteer je helaas niet van deze aanbieding.

Wil je de komende maanden besteden aan het terugkijken van de Star Wars-bibliotheek of nog eens The Simpsons kijken? Voor zulke content en nog veel meer kan je terecht op Disney Plus. Ook content van National Geographic en de volledige Marvel-universe staat op Disney. Recent is bovendien de verfilming van The Eras Tour van Taylor Swift op de streamingdienst verschenen. De kerstklassiekers uit de Home Alone-reeks staan ook exclusief op Disney+. Er is dus meer dan genoeg te zien om optimaal te profiteren van de actieperiode.

Hoe zeg je Disney Plus op?

Zoals eerder vermeld, geldt dit actietarief voor de eerste drie maanden. Vanaf de vierde maand, dus vanaf eind december, betaal je het volledige bedrag. Het is ook goed om te weten dat het abonnement automatisch wordt verlengd, dus je moet het zelf opzeggen na de actieperiode. Gelukkig is opzeggen relatief eenvoudig en vereist het geen extra telefoontjes. Zo werkt het:

  1. Log in bij Disney+ en open de accountinstellingen.
  2. Tik onder ‘Abonnement’ op ‘Disney+ (maandelijks/jaarlijks)’.
  3. Scroll naar beneden en tik op ‘Abonnement opzeggen’ en bevestig dat je het abonnement wilt beëindigen.

De opzegging wordt verwerkt aan het einde van de lopende maand. Heb je het abonnement te laat opgezegd, dan moet je helaas nog voor die maand betalen.

dealdisneydisney+streaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen