Tips

Disney+ België: de beste nieuwe films en series voor maart 2024

Disney Plus kijktips maart 2024
© Disney
Disney heeft bekendgemaakt welke films en series in maart op Disney+ verschijnen. We hebben de beste films en series die deze maand verschijnen voor je samengevat.

Vorige maand verschenen onder meer The Marvels en Genius: MLK/X op Disney+. Ook was er veel aandacht voor Shogun, die na de release van de eerste twee afleveringen al “de beste serie van het jaar” werd genoemd. Vermoedelijk houdt dat succes nog wel even aan naarmate er meer Shogun-afleveringen verschijnen. Intussen kun je ook genieten van allerlei andere films en series.

Disney+ heeft voor maart onder meer de release van “Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)” op de planning staan. De verfilming van haar populairste muziektour tot nu toe verscheen eerder in de bioscoopzalen wereldwijd. Ook daar bleek Taylor een ongekend succes: nog nooit eerder boekte een verfilming van een concert een omzet van 260 miljoen dollar. Vanaf 15 maart is de film op Disney+ te streamen.

Niet-Swift-fans kunnen deze maand genieten van de release van animatieserie “X-Men ’97” (vanaf 20 maart), de documentaire “Madu” (29 maart) en de langverwachte avonturenserie “Renegade Nell” (ook 29 maart). Ook verschijnen deze maand diverse nieuwe afleveringen van “Star Wars: The Bad Batch”.

Deze films en series verschijnen in maart 2024 op Disney+

Morbius – 1 maart

Queens – 5 maart

Cinderella (2015) – 8 maart

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) – 15 maart

Photographer – 19 maart

X-Men ‘97 – 20 maart

Madu – 29 maart

Renegade Nell – 29 maart

Alle films en series streamen?

Alle bovenstaande films en series verschijnen in maart op Disney+. Wil je de content streamen, dan moet je uiteraard wel een abonnement afsluiten bij Disney+. Neem je een jaarabonnement? Dan krijg je steeds één maand gratis (en betaal je dus net iets minder).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business