Tips

Disney+ België: de beste nieuwe films en series voor februari 2024

Disney+ kijktips februari 2024
© Disney+
Met februari voor de deur hebben we de beste films en series voor je verzameld die in februari 2024 op Disney+ verschijnen.

Januari stond bij Disney+ in het teken van Echo en Assembled: The Making of Echo, waarin Marvel je een kijkje achter de schermen geeft bij de ontwikkeling van de serie. Uiteraard zit Disney niet stil, en zijn er voor februari diverse films en series die je op je lijstje moet (lees: mag) zetten. We hebben het aanbod voor februari 2024 alvast bekeken en de kijktips hieronder voor je op een rijtje gezet.

De maand begint goed met op 2 februari de release van “Genius: MLK/X”. In het vierde seizoen van de serie ligt de focus op Dr. Martin Luther King Jr. en Malcolm X, en dan specifiek de manier waarop ze in hun jeugd zijn gevormd door hun sterke vaders en traumatisch onrecht. Parallelle verhalen die hen brengen tot waar ze nu zijn: de verandering die ze graag hadden willen zien in de wereld. Verder staat op 7 februari de première van “The Marvels” op de planning. Op dezelfde datum geeft Disney “Assembled: The Making of The Marvels” vrij.

Er staan ook eindelijk wat Star Wars-afleveringen op de planning. Meer specifiek brengt Disney+ op 14 februari enkele nieuwe afleveringen van “Star Wars: Young Jedi Adventures” uit. Op woensdag 21 en 28 februari komt het bovendien met nieuwe afleveringen voor “Star Wars: The Bad Batch”.

Deze films en series verschijnen in februari 2024 op Disney+

Genius: MLK/X (S4) – 2 februari

The Marvels – 7 februari

Assembled: The Making of The Marvels – 7 februari

The Space Race – 13 februari

Star Wars: Young Jedi Adventures – 14 februari

Life Below Zero: Next Generation (S6) – 14 februari

Star Wars: The Bad Batch (S3) – 21 en 28 februari

Iwájú – 28 februari

Streamen via Disney+

Bovenstaande films en series verschijnen in de loop van februari op Disney+. Wil je de series streamen, dan moet je uiteraard wel een Disney+-abonnement afsluiten. Neem je een jaarabonnement? Dan krijg je steeds één maand gratis (en betaal je dus net iets minder). Kijk ook nog eens bij onze kijktips van januari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business