Tips

Disney+: de beste nieuwe films en series voor januari 2024

Disney kijktips januari 2024
© Disney
Welke films en series op Disney+ je deze eerste maand van het jaar niet mag missen? Dit zijn de beste films en series die in januari 2024 op Disney+ verschijnen.

Uitgekeken op het huidige aanbod van Disney+? Goed nieuws: elke maand verschijnen er nieuwe films en series op de streamingdienst. Naar goede gewoonte maken we een overzicht van de beste films en series die in januari 2024 naar Disney+ in België komen. Dat bespaart je weer een zoektocht door de catalogus van de streamingdienst.

Disney trapt de maand af op 3 januari met twee seizoenen van Forged in Fire (7 en 8), Storage Wars seizoen 12 en 13 en enkele afleveringen van BTS Monuments: Beyond the Star. Op 10 januari maken we kennis met Marvel Studios’ Echo. Fans van Marvel-serie Hawkeye mogen deze nieuwe verschijning niet missen, klinkt het bij Marvel-fans. Januari staat verder in het teken van A Real Bug’s Life (24 januari) en Choir (31 januari). Wie Echo tegen 31 januari al heeft uitgekeken, kan daarna genieten van Assembled: The Making of Echo.

Dat is nog lang niet alles. Hieronder zijn de films en series die je echt niet mag missen opgesomd. Staat er niets voor je bij? Kijk dan al eens naar onze Disney-kijktips voor december (en Netflix).

Deze films en series verschijnen in januari 2024 op Disney+

Forged in Fire (S7/S8) – 3 januari

Storage Wars (S12/S13) – 3 januari

BTS Monuments: Beyond the Star (Ep. 5, 6, 7 en 8) – vanaf 3 januari

The Incredible Pol Farm (S1) – 7 januari

Echo (Marvel Studios) – 10 januari

Siempre Fui Yo (S2) – 17 januari

A Real Bug’s Life – 24 januari

Assembled: The Making of Echo – 31 januari

Streamen via Disney+

Bovenstaande films en series verschijnen in januari op Disney+. Wil je de series streamen, dan moet je uiteraard wel een Disney+-abonnement afsluiten. Neem je een jaarabonnement? Dan krijg je steeds één maand gratis (en betaal je dus net iets minder).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business