Nieuws

Eerste seizoen ‘The Bear’ staat op Disney Plus

The Bear Disney Plus
Kan je nooit genoeg krijgen van comedy en drama, dan moet je The Bear op Disney Plus gezien hebben. De serie is vanaf 5 oktober op de Disney+ beschikbaar.

Kan je niet genoeg krijgen van ontwrichting, chaos en een strijd der strijden, dan heeft Disney Plus er sinds maandag een titel bij die je niet mag missen: The Bear. Bovendien laat de serie je genieten van de charismatische acteur Jeremy White Allen, die eerder de rol van Lip in Shameless op zich nam. De acteur hoeft zich ditmaal niet in allerlei bochten te wringen om zijn ontwrichte gezin van voldoende inkomsten voorzien, maar gaat juist de strijd aan om het restaurant van zijn overleden broer van de afgrond te redden.

Carrière in de ijskast

Carmen Berzatto zet na de zelfmoord van de broer zijn carrière als getalenteerd chef in de ijskast en keert terug naar geboortestad Chicago om het familierestaurant draaiende te houden. Jeremy heeft grootse ideeën om The Original Beef te redden – maar stuit daarbij op weerstand van het personeel. Daarbij merkt de chef dat de wereld van broodjeszaken niet vergelijkbaar is met zijn restaurant. Ook Jeremy’s broer, Richie, heeft moeite met de aanpassingen die worden doorgevoerd.

Pas als de veranderingen ook daadwerkelijk positieve impact beginnen te hebben op het bedrijf, kan Jeremy standvastige collega’s overtuigen om zijn kant te kiezen. Een overwinning aan zijn kant, maar makkelijker wordt het verhaal er niet per se op; hij worstelt immers nog altijd met de zelfmoord van zijn broer en de gespannen familierelaties. Lukt het Jeremy in het eerste seizoen om het restaurant van de ondergang te redden? Als we de trailer mogen geloven, is het niet enkel negativiteit dat de klok doet slaan.

The Bear op Disney Plus

Alle acht afleveringen van The Bear zijn per direct beschikbaar op Disney Plus. Het is onbekend of de streaminggigant werkt aan een tweede seizoen van de serie. De laatste aflevering biedt gelukkig een perfecte cliffhanger voor FX, een subdivisie van Disney, om op voort te bouwen.

Nog geen Disney Plus, maar wel heel benieuwd naar wat er allemaal te streamen valt? Momenteel kan je nog een abonnement afsluiten voor 8,99 euro per maand. Wie weet wordt het binnenkort duurder, zoals in Duitsland het geval is. Het jaarabonnement kost 89,90 euro. Daarmee bespaar je dus nog eens 15 procent op jaarbasis.

Start meteen met streamen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business