Nieuws

Samsung Galaxy Tab S9 komt gebundeld met GoodNotes

Samsung Galaxy Tab S9-serie
© Samsung
GoodNotes is een bijzonder handige en uitgebreide notitie-app, die gebruikers van de Tab S9 zeker en vast zullen appreciëren.

De Galaxy Tab S9 werd eind afgelopen maand door Samsung geïntroduceerd op het Unpacked-evenement. De tablet werd meteen in de markt gezet als een product dat je productiviteit de lucht in doet gaan. Een groot scherm en de S Pen, die bij de tablet gebundeld zit, zorgen er verder voor dat je productief kan werken op de tablet.

Om je productiviteit een verdere boost te geven, biedt Samsung de GoodNotes-app aan bij de tablet. Kocht je een Galaxy Tab S9? Dan kan je een jaar lang gratis GoodNotes gebruiken. Die notitie-app behoort tot de beste opties voor wie op Windows, macOS, iOS, iPadOS of Android notities wil maken. Je zou de applicatie kunnen zien als een app voor notities in tekst, maar het gaat veel verder dan dat. Aantekeningen maken met je pen? PDF- en PowerPoint-bestanden aanpassen met je pen of zelfs volledige tekeningen maken? In Google kan het allemaal.

Na een jaar loopt het gratis abonnement via Samsung af en moeten gebruikers zelf wel een licentie voor de app kopen. Voor GoodNotes gaat het dan om een enkele aankoop: voor 8,99 euro koop je een licentie om de app te kunnen draaien. Je hoeft dus niet maandelijks een schuld af te lossen.

Andere voordelen

Samsung biedt meer voordelen bij zijn Tab S9. Interesse in YouTube Premium? Bij je aankoop van de Tab S9 zitten vier maanden aan YouTube Premium inbegrepen. Je krijgt ook twee maanden lang toegang tot Adobe Lightroom. Ook Microsoft 365 Basic, waarmee je toegang krijgt tot onder andere Microsoft Word, PowerPoint en Excel zit voor een half jaar bij de tablet.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy Tab S9-serie Samsung Galaxy Tab S9-reeks officieel: AMOLED-for-all
samsungSamsung Galaxy Tab S9

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen