Samsung onthult nieuwe geheimen: 10 juli is het zover

Samsung Galaxy Unpacked
© Samsung
De tweede Galaxy Unpacked-presentatie van 2024 vindt plaats op 10 juli. Tijdens het event zal Samsung onder meer nieuwe foldables, smartwatches en oordopjes lanceren.

Naar goede gewoonte organiseert Samsung tweemaal per jaar een Galaxy Unpacked-evenement. In januari presenteerde het Zuid-Koreaanse merk al zijn Galaxy S24-serie tijdens een Unpacked-event. Deze keer zijn de foldables en gezondheidsgadgets aan de beurt. Op 10 juli houdt Samsung de tweede Galaxy Unpacked-presentatie. Je kan het Unpacked-event live meevolgen vanaf 15u Brusselse tijd.

“Galaxy AI is hier”

Net als in januari legt Samsung in zijn uitnodiging de nadruk op AI, met de tagline “Galaxy AI is hier”. Samsung belooft een nieuwe fase van mobiele AI, geïntegreerd in de aanstaande Galaxy Z-reeks. Recent werd al bekend dat de Galaxy Watch-horloges van Samsung enkele AI-functies krijgen. Wat Samsung nog meer in petto heeft, zal tijdens Unpacked onthuld worden.

Naast Galaxy AI heeft Samsung in Parijs, waar Unpacked ditmaal plaatsvindt, nog veel meer te vertellen. Naar verwachting presenteert Samsung daar de nieuwe Galaxy Z Fold 6 en Galaxy Z Flip 6, de nieuwe Galaxy Buds 3-oortjes, enkele nieuwe Galaxy Watch-horloges én de Galaxy Ring.

Mogelijk komen er ook nieuwe Samsung-tablets. Recent verschenen er al renders van de gloednieuwe Galaxy Tab S10. Het ontwerp van die tablet lijkt identiek aan de Tab S9-serie. Wellicht heeft Samsung intern toch enkele grotere wijzigingen doorgevoerd.

Volg Galaxy Unpacked live

Voorlopig is het nog vooral gissen. Samsung houdt de lippen stijf dicht over welke producten het gaat presenteren. Op 10 juli is Galaxy Unpacked in elk geval live te volgen via een livestream op YouTube. Via TechPulse blijf je op de hoogte van alles over de nieuwste Samsung-gadgets. Wanneer je ze vervolgens zelf kan kopen en voor hoeveel geld, is voorlopig nog koffiedik kijken.

galaxy unpackedmobielsamsungSamsung Galaxy Z Flip 6Samsung Galaxy Z Fold 6

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen