Nieuws

Zo plan je gesprekken met Skype voor Android

Door een update van Skype kan je voortaan je gesprekken vanuit de applicatie plannen. Wij zochten voor je uit hoe deze nieuwe functie werkt.

 

Skype voegt voortdurend nieuwe functies toe aan zijn applicatie. Zo werd het vorig jaar mogelijk om videoberichten op te slaan met Skype voor Android en het team achter de populaire communicatietool belooft binnenkort groepsgesprekken mogelijk te maken op je smartphone. Ook deze week kondigt het Skype-team een nieuwe update aan. Hierdoor kan je voortaan je gesprekken plannen en Office-documenten openen vanuit Skype.

Gesprekken plannen

Het is al langer mogelijk om Skype-gesprekken te plannen in Outlook. Voortaan kan je dit echter ook vanuit Skype doen. Hiervoor dien je in de app eerst op een persoon te tikken. Klik hierna op het menu in de rechterbovenhoek en een lijst met verschillende functies zal zich openen. In deze lijst dien je voor ‘Schedule call’ te kiezen, waarna je het gesprek kan inplannen in Outlook of een andere kalenderapp.

[related_article id=”176019″]

Office-documenten

Ook het openen van Office-documenten vanuit Skype is erg eenvoudig. Wanneer iemand een document naar je verstuurt, kan je hier op klikken om de file te openen. Skype zal het document automatisch met de juist Office-app openen, waardoor je het bestand meteen kan inkijken. Heb je de juiste Office-app nog niet geïnstalleerd? Dan zullen er instructies verschijnen die je uitleggen hoe je de Office-apps kan downloaden en installeren.

Zie je geen extra functies in Skype voor Android verschijnen? Dan is de app op jouw toestel waarschijnlijk nog niet geüpdatet. Indien je niet graag wacht tot de update automatisch op je smartphone verschijnt, kan je deze gaan ophalen in de Play Store.

mobielofficeoutlookplannenskypetip

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen