Tips

Tech Tip: Hoe een Netflix profiel verwijderen?

Is je relatie op de klippen gelopen omdat hij of zij Orange is the New Black maar niets vond en liever naar The Affair keek? Verwijder dat extra Netflix profiel en maak komaf met slechte herinneringen.

Elke keer je Netflix start neem je je voor om dat extra profiel te verwijderen, maar de volgende keer staat het er nog steeds. Het duurt nochtans maar 30 seconden. De stappen hieronder helpen je ermee. De layout van je apparaat (PC, tv, tablet, smartphone,..) kan lichtjes verschillen, maar het principe is steeds hetzelfde.

Hoe verwijder je een Netflix profiel?

Een profiel verwijderen uit Netflix doe je door rechts boven op de knop Beheren klikken. Je kan nu een profiel naar keuze selecteren, aanpassen en indien gewenst verwijderen. Netflix vraagt je of je zeker bent dat je dit wil doen en dat ben, dus kies voor Profiel verwijderen. Klik in de rechterbovenhoek op Klaar en je kan beginnen kijken. Vraagt Netflix je niet wie er aan het kijken is? Open dan even het menu, meestal voorgesteld als drie streepjes, en selecteer je profielafbeelding. De rest van de stappen zijn hetzelfde.

Tech Tip Netflix profiel

Hoe wijzig je je Netflix wachtwoord?

Je Netflix wachtwoord veranderen kan via Netflix.com/account. Klik op Wachtwoord wijzigen en kies een complex, nieuw paswoord dat niet te gokken is. Je account is weer helemaal van jou alleen en je hebt een duidelijke boodschap gestuurd naar zij die er onterecht gebruik van maakten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business