Nieuws

Is dit hoe de Samsung Galaxy S25 Ultra eruit zal zien?

Samsung Galaxy S25 Ultra
© iStock / valio84sl
Een bekende Samsung-leaker heeft een afbeelding gedeeld van het mogelijke design van de Samsung Galaxy S25 Ultra.

Aangezien de Samsung Galaxy S24-serie aan het begin van dit jaar uitkwam en inmiddels ook de Galaxy Z-modellen van 2024 zijn gelanceerd, ligt de focus nu weer op de Samsung Galaxy S25-serie. Zoals elk jaar zijn veel mensen, waaronder leakers, weer vooral gefocust op het meest krachtige toestel, de Samsung Galaxy S25 Ultra. Het Ultra-model lijkt dan vaak ook wel de meest interessante upgrades te krijgen.

Vernieuwd design voor de Samsung Galaxy S25 Ultra

Het lijkt erop dat we volgend jaar weer een vernieuwd design te zien krijgen bij het Ultra-model. De bekende leaker @UniverseIce deelde namelijk op Twitter (X) de onderstaande afbeelding van een toestel dat niets anders kan zijn dan de zogenaamde Galaxy S25 Ultra.

Dat impliceert de S Pen naast het toestel in ieder geval. Zonder die S Pen zouden we namelijk misschien niet meteen hebben gegokt dat dit het aankomende Ultra-model betreft. Het lijkt er dan ook op dat het toestel afgeronde hoeken krijgt in plaats van de scherpe hoeken op de Galaxy S24 Ultra. @UniverseIce deelde ook nog een afbeelding waarin je de S24 Ultra en de zogenaamde S25 Ultra naast elkaar ziet (zie de afbeelding hieronder).

Deze leaker is over het algemeen redelijk betrouwbaar, maar aangezien dit geen officiële beelden zijn, raden we je aan om dit zogenaamde nieuwe design wel met een korreltje zout te nemen. Toch zou het ons niet verbazen als dit inderdaad het nieuwe design wordt. Eerdere geruchten suggereerden namelijk ook al dat Samsung vaarwel zou zeggen tegen de vierkantige hoeken.

Galaxy S24 Ultra vs Galaxy S25 Ultra
Via @UniverseIce op Twitter/X

Andere upgrades

In die eerdere geruchten deelde dezelfde leaker ook al het nieuws dat de S25 Ultra dunner wordt dan zijn voorganger. De dikte zou met 0,2 mm afnemen, van 8.6 mm op de S24 Ultra naar 8,4 mm op de S25 Ultra.

Verder hoorden we eerder dit jaar ook al dat de S25 Ultra waarschijnlijk toch weer over een Snapdragon-chip van Qualcomm zal beschikken. Dit nieuws verscheen nadat er eerst werd gesuggereerd dat Samsung misschien de volledige Galaxy S25-serie zou voorzien van zijn eigen Exynos-chips. De laatste jaren zien we echter steeds meer geruchten die elkaar tegenspreken over welke chips er nu in Samsungs vlaggenschepen zullen zitten. Het helpt daarbij natuurlijk ook niet dat de aanpak van het bedrijf niet hetzelfde is in elke regio. In België heb je bijvoorbeeld een grotere kans om met een Exynos-chip te maken te krijgen dan in de VS.

Als laatste hebben we natuurlijk ook alweer het een en ander gehoord over de camera’s van de Samsung Galaxy S25 Ultra. Het toestel zou volgens geruchten wel weer vier camera’s achterop krijgen, maar de telefotocamera met 3x optische zoom en de groothoekcamera worden waarschijnlijk geüpgraded. Het nieuwe Ultra-toestel zal misschien alleen maar 50MP-sensors achterop hebben, op de 200MP-hoofdsensor na.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S25 Ultra Samsung Galaxy S25 Ultra wordt dunste Ultra-telefoon in jaren
leakmobielsamsungsamsung galaxy s25 ultra

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen