Jouw gegevens beheren in de wereld van de API’s

De digitale wereld is vol in opkomst, dat betekent ook dat de hoeveelheid data die verwerkt moet worden steeds verder groeit. API's kunnen helpen om de krachtige groei in goede banen te leiden.

Je zal nooit meer minder data binnen je bedrijf hebben dan dat je op dit moment hebt (!). Die data zijn niet alleen groeiende, ze worden bovendien steeds belangrijker voor jouw bedrijf. Deze groei aan data heeft ervoor gezorgd dat je als bedrijf moet investeren in oplossingen, bijvoorbeeld om data op te slaan, te back-uppen, kopiëren, enzvoort. Het kost veel tijd (installatie, integratie, testen en tweaken) om deze verschillende oplossingen met elkaar te laten communiceren. 

Dit kan gelukkig ook sneller door gebruik te maken van API’s. In deze white paper lees je waar je op moet letten bij het gebruiken van API’s, zoals:

– Eenvoud 
– Veiligheid 
– Toegankelijkheid 
– Validiteit  
– Betrouwbaarheid

[whitepaper title=”Jouw gegevens beheren in de wereld van de API’s” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/planetoftheapis.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/20181031_rubrik_apis”]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business