Jouw gegevens beheren in de wereld van de API’s

De digitale wereld is vol in opkomst, dat betekent ook dat de hoeveelheid data die verwerkt moet worden steeds verder groeit. API's kunnen helpen om de krachtige groei in goede banen te leiden.

Je zal nooit meer minder data binnen je bedrijf hebben dan dat je op dit moment hebt (!). Die data zijn niet alleen groeiende, ze worden bovendien steeds belangrijker voor jouw bedrijf. Deze groei aan data heeft ervoor gezorgd dat je als bedrijf moet investeren in oplossingen, bijvoorbeeld om data op te slaan, te back-uppen, kopiëren, enzvoort. Het kost veel tijd (installatie, integratie, testen en tweaken) om deze verschillende oplossingen met elkaar te laten communiceren. 

Dit kan gelukkig ook sneller door gebruik te maken van API’s. In deze white paper lees je waar je op moet letten bij het gebruiken van API’s, zoals:

– Eenvoud 
– Veiligheid 
– Toegankelijkheid 
– Validiteit  
– Betrouwbaarheid

[whitepaper title=”Jouw gegevens beheren in de wereld van de API’s” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/planetoftheapis.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/20181031_rubrik_apis”]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business