Dealtip Chromebooks

Amazon.nl stunt tijdelijk met grote kortingen op Chromebooks van HP, Lenovo en Acer. Sla je slag voor het te laat is. Heb jij al gekozen?

Advertentie

In onze dealtip van de week zetten we de welbekende Chromebooks van Acer en HP in de kijker. Verschillende modellen hebben op Amazon.nl een aantrekkelijke korting gekregen. Zo heb je al een HP Chromebook 314 voor 219 euro i.p.v. 299 euro of een Acer Chromebook Spin 713 voor maar 579 euro i.p.v. 799 euro.

“Chromebooks zijn de ideale oplossing voor gezinnen met kinderen of studenten die op zoek zijn naar een alternatief voor een laptop. Ze draaien op ChromeOS in plaats van Windows en maken veelal gebruik van de cloud. Dat haalt de prijs naar beneden en zolang je een goede internetverbinding hebt, kan je er volop van genieten.”

Kortingen op Chromebooks

Ben je nog op zoek naar een oplossing voor je kinderen, voor jezelf of ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar? Dan kan je deze kans best niet laten liggen want op=op bij Amazon.nl.


Gerelateerde artikelen

Lenovo breidt mobiel gamma fors uit met laptops en Chromebooks

Lenovo heeft een hele reeks mobiele toestellen onthuld. Dat gebeurde in aanloop naar het Mobile World Congress dat maandag van start gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here