Deals

Scoor €80 korting op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro-kit

Eufy video doorbell dual 2 pro Vriendenprijsdagen
© Eufy
Deze week scoor je tijdens de Vriendenprijsdagen van Coolblue flinke kortingen op videodeurbellen. Zo is de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 nu 80 euro goedkoper.

Coolblue’s jaarlijkse dealfestijn ‘Vriendenprijsdagen’ is weer in volle gang. Vorige week bood de retailer fikse kortingen op de Hue-starterkit en de Dyson V15 Detect Fluffy. Deze week zijn slimme deurbellen aan de beurt, waaronder de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro-kit. Ook videodeurbellen van Google, Ring en TP-Link zijn deze week een stuk goedkoper.

Eén van de deals die je niet mag missen is de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro-kit. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze deurbel twee camera’s. Hierdoor zie je precies wie en wat er voor je deur staat. Handig als de pakketbezorger een pakketje aflevert.

Lokale dataverwerking

De deurbel kan pakketjes, dieren en personen zelfs automatisch herkennen. Hiervan ontvang je een melding op de Eufy-app op je smartphone. In tegenstelling tot de concurrentie, hoef je bij de Eufy-videodeurbel geen abonnement af te sluiten voor deze extra functionaliteiten.

Ook het opslaan van videogegevens is gratis. Hiervoor gebruik je de HomeBase 3, een NAS-systeem dat de videodata in je woonkamer opslaat. De videobeelden worden ook lokaal verwerkt: je data wordt dus niet naar Eufy-servers verstuurd om dieren of personen te herkennen. Eufy bepaalt ook niet hoeveel videobeelden je kunt opslaan. Je moet zelf een 2,5-inch-schijf in de HomeBase 3 plaatsen.

Scoor €80 korting op de Eufy-kit

De kit met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + HomeBase 3 kost normaal gesproken zo’n 350 euro. Tijdens de Vriendenprijsdagen heeft Coolblue de prijs met 80 euro verlaagd. Daarmee is hij nog maar 30 euro duurder dan de kit met de HomeBase 2, die geen objecten kan herkennen.

Goed om te weten: voor deze videodeurbel heb je geen stroomaansluiting nodig. Als je de Eufy-videodeurbel in ‘batterijmodus’ gebruikt, moet je hem wel van tijd tot tijd opladen. Eufy geeft je ook de mogelijkheid om de deurbel bedraad aan te sluiten. Let er dan wel op dat de bekabeling voldoende stroom levert. De vereisten staan vermeld in de handleiding van de videodeurbel. In de bekabelde modus heb je wel het voordeel dat je geen losse gong nodig hebt.

De videodeurbel is tijdelijk in de aanbieding. Na afloop van de Vriendenprijsdagen keert de Eufy-deurbel terug naar zijn oorspronkelijke prijs. De deal geldt zowel online als in de Coolblue-winkels.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business