Deals

Coolblue trapt Vriendenprijsdagen af met scherpe Philips Hue-deal

Philips Hue Starter Pack Coolblue deal
© Philips
Coolblue heeft maandag de vriendenprijsdagen afgetrapt. Vandaag scoor je een Philips Hue Starter Pack voor slechts 99 euro. Normaliter kost het starterpack 152 euro.

Het is weer Vriendenprijsdagen en dat betekent dat Coolblue met elektronicadeals smijt. Dagelijks vind je bij de Nederlandse retailer nieuwe deals. Vandaag gaat het om de Philips Hue Starter Pack + Bridge. Zo is je huis in één klap klaar voor het Hue-ecosysteem.

Het starterpack komt inclusief drie Philips Hue White & Color-lampen (E27) en de Hue-bridge. Met de Hue-bridge kan je de lampen draadloos bedienen, waar je ook bent. Zelfs als je op vakantie bent in het buitenland kan je de Hue-lampen nog bedienen. Daarvoor hoef je enkel de Philips Hue-app te downloaden.

Pluspunten Hue-ecosysteem

Ideaal aan het Hue-assortiment is dat de lampen lokaal zijn verbonden. Dat wil zeggen: Philips heeft de lampen niet gekoppeld aan zijn eigen servers. Hierdoor kan je ze ook blijven bedienen als je wifinetwerk er plots mee kapt. Wil je de lampen met een fysieke schakelaar bedienen? Ook dat kan: de lampen zijn te bedienen met reguliere Hue-schakelaars die je overal kan monteren. Die schakelaars verbinden dan weer draadloos met je Hue-bridge om je lampen te bedienen.

Scoor de Philips Hue-vriendenprijs

Momenteel biedt Coolblue het Philips Hue Starter Pack aan voor slechts 99 euro, een korting van 53 euro ten opzichte van de reguliere Coolblue-prijs. Was je al van plan je verlichting te vervangen voor slimme Hue-lampen? Grijp dan zeker je kans en maak een beginnetje aan de transitie. Wil je meteen de transitie afronden, dan hebben we goed nieuws: de webwinkel heeft momenteel allerhande Hue-lampen in de aanbieding.

Wacht niet te lang met het aanschaffen van het Hue Starter Pack. Het is een op=op-aanbieding: van zodra de voorraad op is, is het gedaan met de korting. De deal geldt uiteraard zowel online als in de Coolblue-winkels in België. Je kan het Starter Pack dus ook gewoon in de winkel afhalen. Reserveer dan wel een setje: zo ben je er zeker van dat de lampen klaarliggen als je arriveert.

coolbluedeals

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN