Deals

Vriendenprijsdagen bij Coolblue: Dyson V15 Detect Fluffy voor €499

Dyson V15 Detect Fluffy Coolblue deal
© Dyson
Dysons V15 Detect Fluffy is momenteel fors goedkoper tijdens de Vriendenprijsdagen bij Coolblue. De steelstofzuiger kost nu 499 euro, 250 euro onder de adviesprijs van de V15 Detect Fluffy.

Coolblue heeft zijn Vriendenprijsdagen weer uit de kast gehaald. Dinsdag kon je Philips’ Hue Starter Pack met 53 euro korting aanschaffen. Vandaag is het de beurt aan de Dyson V15 Detect Fluffy: een steelstofzuiger die je helpt bij het opsporen van vieze vloeren. Na het stofzuigen biedt de V15 Detect ook nog eens inzicht in de hoeveelheid vuil die je verwijderd hebt; zo word je beloond voor het harde werk.

Handig is dat de Dyson V15 Detect ook automatisch de zuigkracht aanpast aan het oppervlak. Heb je een vloerkleed op een houten vloer liggen, dan schakelt de stofzuiger automatisch op bij als je het kleed gaat stofzuigen. Keer je terug naar een houten ondergrond dan wordt de zuigkracht teruggeschroefd en zie je de batterijduur weer iets toenemen. Dyson stelt dat de V15 Detect Fluffy tot 60 minuten kan stofzuigen op één batterijlading. Die duur varieert op basis van de ondergrond en de stand die je selecteert.

Meegeleverde borstels

Ook de gekozen borstel heeft impact op de batterijduur. Uiteraard komt de V15 Detect Fluffy met de bekende ‘fluffy’ vloerzuigmond met een lichtstraal. Deze borstels krijg je verder nog meegeleverd:

  • Combinatie-accessoire
  • Kierenzuigmond
  • Krasvrije afstofborstel
  • Matrasborstel
  • Schroefvormige klitvrije borstel

Vriendenprijsdagen: €250 korting

Normaliter kost de Dyson V15 Detect Fluffy 749 euro. Tijdens de Vriendenprijsdagen op 28 februari is de steelstofzuiger van Dyson tijdelijk verkrijgbaar voor 499 euro. Let op, het gaat hier om een op=op-deal: als de voorraad op is, keert de deal niet meer terug.

coolbluedealsdyson

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals