Nieuws

Chinezen recenseren PlayStationtelefoon al

Een Chinese website heeft een uitgebreide preview gepubliceerd van wat wel eens de definitieve PlayStationtelefoon kan zijn.

De Chinezen van IT168 hebben een PlayStationtelefoon weten te bemachtigen en uitgebreid onder de loep genomen. Het stukje hardware met het Xperia-logo bevat dezelfde 1 GHz Snapdragon-processor die je ook in de HTC Desire HD terugvindt.

Bijna 60 frames per seconde
Voor de grafische kracht zorgt een Qualcomm Adreno 205-chip. In een benchmark toverde het toestel 59,1 frames per seconde op het lcd-scherm. Dat heeft een diagonaal van 4 inch en een resolutie van 854 bij 480 pixels.

[related_article id=”161563″]

De camera kan foto’s nemen tot vijf megapixel en focust automatisch. Ook kan je er mee filmen, al is uit de preview niet duidelijk of dat ook met 720p mogelijk is. Het interne RAM-geheugen is 512 MB groot, net als het ROM-geheugen.

Noisecancelling
Uiteraard kan je er een simkaart in kwijt en er is plaats voor een microSD-geheugenkaartje. Verbinden met je computer doe je met een micro-USB-kabeltje. Aan de achterzijde van het apparaat bevindt zich een tweede microfoon die noisecancelling mogelijk moet maken, net als bij de Google Nexus One.

De interface lijkt grotendeels klaar te zijn. Als basis werd versie 2.3 van Googles mobiele besturingssysteem Android gebruikt. Een door Google vertaalde versie van de preview vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business