Nieuws

Telenet lanceert ‘Speedboost’: verdubbel je internetsnelheid

Telenet biedt klanten de mogelijkheid aan om hun internetsnelheid te verdubbelen met een nieuwe 'Speedboost'-optie.

Telenet maakt een nieuwe ‘Speedboost’-optie beschikbaar voor een deel van zijn internetklanten. Daarmee kunnen ze hun internetsnelheid verdubbelen.

We schreven begin oktober reeds dat Telenet de optionele snelheidsboost aan het voorbereiden was. Vanaf vandaag kunnen klanten met een Wigo-, Whoppa-, of Internet 200-abonnement hun download- en uploadsnelheid verdubbelen naar respectievelijke 400 Mbps en 40 Mbps.

[related_article id=”219786″]

De optie kost je 15 euro extra per maand. Eenmaal geactiveerd geniet je elke maand van de hogere snelheid, tot je er zelf voor zou kiezen om weer te downgraden naar de normale snelheid van 200 en 20 Mbps. Om van de hogere snelheden te kunnen profiteren, hebben klanten wel een nieuwe (witte) EuroDocsis 3.0-modem nodig.

Telenet zegt met de Speedboost in te spelen op een specifieke groep klanten die behoefte heeft aan zeer snel of extra banbreedte om op een comfortabele manier met meerdere gezinsleden tegelijk gebruik te maken van zware toepassingen zoals 4K-televisie streamen of gamen.

Voor 15 euro per maand (excl. BTW) kunnen ook Business Fibernet-, Fluo- of Wigo Business-klanten genieten van deze verhoogde snelheden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business