Nieuws

Google Foto’s laat je manueel taggen en meer nieuwe functies

Productontwikkelaar bij Google Foto's, David Lieb, ging op Twitter de discussie aan met zijn gebruikers en bevestigde manuele tags zowel in de web- als mobiele versie.

David Lieb, de productontwikkelaar van Google Foto’s ging gisteren in gesprek met de gebruikers van zijn app. “Ik heb een aantal uurtjes vrij, vertel me wat je graag wil zien in de volgende Google Foto’s”, aldus Lieb op Twitter.

Lieb op Twitter

Na uren van discussie en nieuwe ideeën van gebruikers bedankte Lieb voor alle bijdragen en gaf hij toe dat zijn vrije tijd goed besteed werd. Hij benadrukte ook wel dat alle ideeën zeker in achting worden genomen, maar dat hij niets kan beloven.

Nieuwe functies

In de discussie op Twitter zegt Lieb dat er tot op heden een aantal functies waren beperkt tot de web-versie. Nu zouden die ook naar de mobiele versie van je favoriete foto’s-app komen. Je krijgt binnenkort de mogelijkheid om manueel foto’s te gaan taggen die Google niet herkent, je krijgt een overzicht met ‘recent geüploade foto’s’ en Android-gebruikers krijgen nu ook de mogelijkheid om een tijdsaanduiding bij hun foto’s te plaatsen.

Tot nu toe is het nog onbekend wanneer deze nieuwe functies uitgerold worden. Lieb gaf op Twitter geen kik over een mogelijke datum. In ieder geval is het echt leuk om te zien hoe de topman van productontwikkeling bij Google Foto’s de discussie aangaat met zijn gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business