Tesla

Tesla-oprichter Elon Musk liet op Twitter weten dat het zijn elektrische pick-up vermoedelijk in november officieel zal lanceren. We houden je eraan, Elon!

Normaal gezien had Tesla zijn elektrische pick-up deze zomer al gelanceerd. Maar om de één of andere reden heeft het bedrijf die lancering niet kunnen waarmaken. Op zaterdag vroeg een Twittergebruiker aan onze goede vriend Elon wanneer de lancering van de langverwachte pick-up gepland stond. “Zo kan ik mijn volgende zakenreis inplannen zonder dat ik de lancering moet missen”, luidt het bij de gebruiker.

Tesla vs. korrel zout

En zoals we Musk kennen reageerde hij vrijwel meteen dat de lancering mogelijk in november zal plaatsvinden. Maar laten we die uitspraken toch maar relativeren. De langverwachte functie ‘geavanceerde summon’ voor Tesla Model 3 zit er ook al maanden aan te komen en werd nog steeds niet vrijgegeven. Op de configuratiepagina van Model 3 krijg je ook nog steeds te zien dat de update eraan zit te komen, maar zonder datum. Of de lancering van Tesla’s eerste pick-up dus echt in november zal plaatsvinden is koffiedik kijken.

Mysterie

Maar hoe gaat die pick-up er nu uitzien en wat heeft hij allemaal in petto? Een groot mysterie waarvan Tesla nog maar weinig heeft losgelaten. In ieder geval wil Tesla de pickup voor 2020 nog lanceren. Wij kijken er alvast naar uit.

Tesla

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here