Nieuws

Alain Sohet na 27 jaar weg bij HP

Alain Sohet, de Belgische topman van HP, laat zijn functie op 1 december over aan Eric Van Bael. Het bedrijf geeft geen reden voor de machtswissel.

De afscheidnemende topman heeft de afgelopen 27 jaar bij HP gewerkt. In een persbericht staat dat hij het bedrijf in onderling overleg verlaat, maar meer wordt er niet over gezegd. Ook staat er dat hij bedankt wordt voor “de bijdrage die hij geleverd heeft in het succesverhaal van het bedrijf in de voorbije 27 jaar.”

Eric Van Bael, de opvolger van Sohet, zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de Enterprise Business afdeling en zit het directiecomité van HP België en Luxemburg voor.

Van Bael heeft bijna 25 jaar ervaring in de IT-industrie in zowel België als het buitenland, en werd in 2006 benoemd tot Managing Director van EDS België. Na de overname van EDS door HP in de herfst van 2008, heeft Eric zijn team succesvol geïntegreerd binnen HP, waarbij hij de verantwoordelijkheid kreeg over de nieuw gevormde afdeling ‘HP Enterprise Services’.

businesshphritprofessionaljobnieuwssohetvanbael

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals