Nieuws

Mobistar lanceert eerste virtuele mobiele telefooncentrale in België

Mobistar lanceert Mobiline, een B2B-oplossing voor KMO's die de klassieke telefooninfrastructuur en vaste lijn vervangt door een virtuele mobiele telefooncentrale in de cloud.

Met een nieuwe dienst, genaamd Mobiline, lanceert Mobistar een B2B-oplossing voor KMO’s die de klassieke telefooninfrastructuur en vaste lijn vervangt door een virtuele mobiele telefooncentrale in de cloud met behoud van de typische voordelen van een vaste lijn.

Bedrijven behouden hun vast telefoonnummer, maar ze kunnen ook conference calls organiseren met mobiele telefoons alleen. Bedrijven hebben met Mobiline geen vaste toestellen en aansluitingen meer nodig en besparen hiermee op de kosten voor vastelijndiensten.

Hosted VOIP

Met enkel een SIM-kaart en een webinterface is Mobiline  ‘plug en play’ voor kmo’s. Mobistar is naar eigen zeggen de eerste operator die zo’n oplossing in België lanceert.

Klassieke operatoren boden dergelijke dienst wel al eerder aan, bijvoorbeeld via een zogenaamde hosted VOIP-formule. De oplossing van Mobistar mikt vooral op KMO"s met name bedrijven met medewerkers die regelmatig op de baan zijn.

 

 

businessmobielmobistartelecomtelefooncentrale

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen