Reviews

Robomow RC308U review: favoriete robotmaaier

Voordelen
Randmaaien
Handige app
Prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
Luid
Onhandig om te dragen
Aanbevolen prijs: €1199
Waar te koop?
De Robomow RC308U is onze favoriete robotmaaier dankzij zijn asymmetrische mes en bijzonder aangenaam prijskaartje.

Robomow heeft al tientallen jaren ervaring, en dat merk je. De RS635 was een absoluut maaimonster en ook de Robomow RC308U laat een uitstekende indruk na. Elke tuin tot 800 m² vormt geen probleem (max. 1.500m²) en door het asymmetrische mes laat deze robotmaaier het minst gras staan tegen harde randen.

Gemiddeld kan hij een dik uur maaien op een volle batterij, laden duurt tot twee uur. We vinden het zonde dat de robot geen duidelijk grafisch scherm heeft met extra info, gelukkig is er wel een app via bluetooth waarmee je alle instellingen kan aanpassen en de robot manueel kan bedienen.

De Robomow RC308U is luider dan de gemiddelde robot, zeker wanneer hij zijn turbo inschakelt bij hoog gras. Ondanks zijn compacte voorkomen, weegt hij met zijn 11 kg niet bepaald licht. Wanneer je naar het prijskaartje kijkt, zie je echter dat Robomow in een andere wedstrijd loopt. Je krijgt ongelooflijk veel waarde voor je geld en het asymmetrische mes is in onze ogen de belangrijkste innovatie binnen de markt van robotmaaiers. Hoe minder je moet doen om de kantjes zelf te trimmen, hoe beter. Onze favoriet uit de test.


Geïnteresseerd in de Robomow RC308U? Koop deze robotmaaier via Coolblue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business