Reviews

Motorola Moto G5s review: middenmoot

Voordelen
Goede prestaties
Snelle vingerafdruksensor
Nadelen
Gemiddelde autonomie
Design niet voor iedereen
Aanbevolen prijs: €229
Waar te koop?
Totaalscore 7
De Moto G5s is een klassieke Motorola, met alle voor- en nadelen vandien.

Deze review is onderdeel van onze grote ‘Smartphonegids 2017’ waarin we 45 smartphones hebben getest. Klik hier voor een overzicht van alle midrange smartphones in de test.


De Motorola Moto G5s heeft het klassieke uiterlijk dat we gewend zijn van de fabrikant. De achterkant is lichtjes bol om de smartphone dunner te doen lijken dan hij eigenlijk is en in een cirkelvormige verdikking bevindt zich de camera. Dan zien we toch liever een strakker design.

Waar het bij Motorola echt om draait, zijn de ingewanden van hun toestellen en ook bij de Moto G5s is dat niet anders. Ondanks zijn geringe prijs bevat de smartphone een Snapdragon 430, 3 GB geheugen en 32 GB opslagruimte.

Jammer genoeg heeft Motorola een moeilijk prijspunt voor zijn toestel gekozen. Met een kostprijs van 229 euro belandt het toestel net in het midrangesegment, waar het moet opboksen tegen smartphones die meer dan 300 euro kosten. Daar slaagt het helaas niet in.

In vergelijking met toestellen met eenzelfde prijskaartje is de G5s echter verre van slecht. De smartphone haalt goede benchmarkscores en heeft een gemiddelde autonomie. Dat het toestel een snelle vingerafdruksensor heeft, is een belangrijke toegevoegde waarde.


Benieuwd hoe de Motorola Moto G5s presteert tegenover de concurrentie? Download nu onze ‘Smartphonegids 2017’ voor een uitgebreid overzicht van specificaties en testresultaten.

[whitepaper title=”Smartphonegids 2017: kies de telefoon die bij je past” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/12/smartphonegids_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20171214_techpulse_smartphones”]  [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business