Wedstrijd

Win een robotgrasmaaier van Robomow

Waarom zou je het gras zelf nog maaien als je die klus ook aan een robot kan overlaten? We mogen één lezer gelukkig maken met een robotgrasmaaier van Robomow.

//

IMG_2633_GREEN

Het maaiseizoen is weer begonnen, maar dat wordt niet door iedereen met open armen ontvangen. Zou het niet leuk zijn als je die vervelende klus aan een robot kan overlaten? ZDNet mag één lezer gelukkig maken met een robotgrasmaaier van Robomow.

Robotmaaiers worden steeds populairder. Toch stellen veel mensen zich nog de vraag of de dingen wel goed werken. Het korte antwoord is ja, maar als je alles te weten wil komen over deze zelfstandige grasmaaiers, verwijzen we je graag door naar ons artikel ‘Alles wat je moet weten over robotmaaiers’.

Ben je helemaal te vinden voor het idee om zelf een maaiende robot in huis te halen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Dankzij Robomow mogen we één lezer gelukkig maken met een robotgrasmaaier uit hun collectie. Geef ons een like of tweet, beantwoord de wedstrijdvraag, en wie weet heb jij je gazon voor de laatste keer zelf gemaaid.

Het model dat Robomow cadeau doet, hangt af van de grootte van je gazon. Zo is de maaier zeker afgestemd op jouw specifieke noden. Meedoen kan tot vrijdag 24 juni om 12 uur. De winnaar zal nadien persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business