Black Friday, Tips

Black Friday 2022: de strafste audiodeals

Black Friday 2021
In dit artikel vind je een overzicht terug van alle audiodeals van Black Friday 2022.

Het is weer Black Friday en dat kan maar één ding betekenen: je kan weer flink besparen op je technologieaankopen. Vergeet de adviesprijzen en kijk uit naar een prijs die wel aansluit bij de inhoud van je portemonnee. Wat audioproducten betreft verwachten we dat het jaar weer ‘knallend’ wordt afgesloten, zowel met scherpe deals als topgeluid voor kerstfeesten (en natuurlijk oud en nieuw!).

Niet alle deals zijn ook echt deals. Daarom hebben we zorgvuldig de deals van de voorbije dagen voor je langsgelopen en vind je op deze pagina de beste audiodeals van dit moment. Zit er nog niets voor je tussen? Geen zorgen: keer zeker later nog eens terug. De TechPulse-redactie werkt dit overzicht meermaals bij tijdens de Black Friday-week (21 tot en met 25 november). Wellicht vind je later wel de deal waar je naar op zoek was.

Niet op zoek naar audioproducten maar wil je wel een overzicht van de beste deals in andere categorieën? Kijk dan ook zeker nog even op het TechPulse Black Friday 2022-overzicht. In dit overzicht vind je de beste technologiedeals voor smartphones, laptops en nog veel meer.

Op zoek naar een hoofdtelefoon, oortjes of bluetoothspeakers? Dit zijn de beste audiodeals

Hieronder vind je per merk de beste audiodeals. We maken daarbij geen onderscheid tussen speakers (bluetooth en multiroom), soundbars en in-, on- of over-ear hoofdtelefoons. Zie je een deal die je wel aanspreekt? Sla dan snel je slag. Deals zijn vaak beperkt voorradig en de prijs keert vaak terug naar het oude niveau als de ‘dealvoorraad’ uitverkocht raakt. De deals, uiteraard afhankelijk van de retailer, lopen in elk geval tot en met de 25e van november.


Bose

Bose QuietComfort 45 (zwart)

Bose Solo Soundbar Series II


JBL

JBL Charge Essentials 2

JBL Live 660 (zwart)

JBL Soundbar Pro 500 (zwart)


Sennheiser

Sennheiser Momentum True Wireless 3


Samsung

Samsung HW-Q990B

Samsung HW-Q700B

Samsung Galaxy Buds2 Pro


Shokz

Shokz OpenRun (Pro)

Shokz OpenSwim


Sony

Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM4

Sony SRS-XG300 (zwart)

Sony WF-1000XM4


Sonos

Sonos Arc (zwart)

Sonos Beam Gen2 (zwart)

Sonos Sub G3 (zwart)

Sonos One SL


Wees er snel bij want op = op! Producten die als Black Friday-deals worden zijn vaak slechts beperkt voorradig (en verkopen uiteraard sneller dan normaal door de deal). Heb je iets op het oog, schakel dan ook vlotjes om niet achter het net te vissen.

Laatste update: 21 november 2022, 21:18

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business