Deals

Cyber Monday bij PureVPN: scoor nog snel 88% korting

PureVPN
Bespaar tijdens Cyber Monday 2022 tot 88 procent op PureVPN. Op de volledige looptijd (vijf jaar) betaal je zo nog geen 80 euro.

Het is nu écht bijna voorbij: het jaarlijkse koopjesfestijn rondom Black Friday en Cyber Monday. Je hebt gelukkig nog een aantal uur om een abonnement op PureVPN met korting te scoren. Waar je normaliter 10,95 euro per maand betaalt, smijt de VPN-provider het abonnement tijdens de Black Friday-dagen over de toonbank met 88% korting bij een vijfjarig abonnement. Je betaalt zo 1,33 euro per maand. Op de volledige looptijd van het abonnement komt dit neer op nog geen 80 euro.

Vandaag – maandag 28 november (Cyber Monday) – is de laatste dag dat je deze deal kunt scoren. Je hebt tot 23.59u om de aankoop te doen. Vind je 5 jaar toch net iets te lang? Bekijk dan ook zeker het jaarabonnement. Daarbij krijg je immers nog altijd 70 procent korting, wat op een maandbedrag van 3,24 euro uitkomt.

Neem je het vijfjarige abonnement? Vergeet dan zeker niet om kortingscode CYBER te gebruiken. Je krijgt dan namelijk nog eens 10% korting (exclusief aan TechPulse-lezers) op het maandbedrag.

PureVPN: veiligheid staat voorop

Veilig- en betrouwbaarheid staan voorop bij PureVPN. Dit uit zich in de always-on-audits die door KPMG worden uitgevoerd. Deze audits bevestigde eerder dat PureVPN geen logs bijhoudt van het internetverkeer dat via de vpn verloopt. Zo ben je er dus zeker van dat niemand meekijkt als je op het internet actief bent. Is dat precies waar je naar op zoek was?

Scoor dan nu zeker een PureVPN-abonnement met 88% procent korting. Deze korting loopt tot en met maandag 28 november 2022, 23.59u.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business