Deals

Coolblue trapt EK af met scherpe deals op elektronica

EK deals Coolblue
© Unsplash / Twan Dijkstra
Ben je voor het EK op zoek naar een nieuwe televisie, beamer of zelfs barbecue? Coolblue heeft alvast de nodige EK-deals klaargezet. Dit zijn de aanbiedingen die je zeker niet mag missen.

Op 14 juni is het al zover: de start van het EK voetbal! En exact één maand later staat alweer de finale op het programma. Het belooft een maand vol spanning en sensatie te worden, zoals we van het EK gewend zijn. Welk land er ook met de trofee naar huis gaat, de wedstrijden van de Rode Duivels mag je uiteraard niet missen.

Met nog enkele weken te gaan tot de start van het toernooi, is dit hét moment om je huis klaar te stomen voor het EK. Coolblue is alvast voorbereid op jouw komst en heeft een flink aanbod EK-deals klaargezet. Grotere televisie? Check! Een beamer voor een nog groter oppervlak? Ook die zijn de komende weken verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Hieronder vind je de beste EK-deals van Coolblue per productcategorie, zodat je direct weet dat je de beste deals te pakken hebt. We hebben overigens niet alle categorieën meegenomen. Hoe rustgevend het draaien van wasjes ook kan zijn: wij kijken liever naar de ballen die over het veld vliegen. Alles wat dat mogelijk maakt, vind je hieronder.

Beste televisiedeals voor het EK

Scherp en vloeiend beeld is natuurlijk onmisbaar om helemaal op te gaan in de actie. Voor de meest vloeiende beeldervaring kan je kijken naar televisies met een 100 of 120Hz-beeldschermen. Een losse soundbar kan de beleving, zo nodig, naar een hoger plan tillen. De beste deals daarvoor vind je eveneens hieronder.

43-inch-televisies

50-inch-televisies

55-inch-televisies

65-inch-televisies

Soundbars

Beste beamerdeals voor het EK

Is een televisie je nog niet groot genoeg? Met een beamer kan je de voetbalwedstrijden op een (nog) groter scherm tevoorschijn toveren. Beamers zijn ook ideaal voor gebruik in de tuin omdat ze relatief makkelijk te verplaatsen zijn.

Beste tabletdeals voor het EK

Ga je op reis tijdens het EK? Volg het EK dan vanaf een tablet (of laptop). Hieronder hebben we de beste tabletdeals voor het EK opgesomd. Let wel, kijk verder dan het EK lang is: wat zou je in de toekomst willen doen met de tablet. Bepaal op basis daarvan hoe groot de tablet moet zijn of welke functies deze moet bevatten.

Samsung-tablets

Apple iPad

Meer EK-deals?

Coolblue heeft nog veel meer EK-deals klaarstaan. Zo koop je ook een barbecue of airfryer met korting, of zelfs je nieuwe droogkast en wasmachine. Bekijk hier alle EK-deals.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business