Deals

Scoor de Meta Quest 3 nu voor slechts €474 bij Coolblue

Meta Quest 3
© Unsplash
Coolblue geeft je dinsdag 23 en woensdag 24 juli een flinke korting op de Meta Quest 3. De VR-headset met 128 GB opslag kost hierdoor geen 549 maar 474 euro.

De Meta Quest 3 is het afgelopen halfjaar nog niet zo goedkoop geweest. Sinds de release van de VR-headset in 2023 kost de versie met 128 GB opslag ongeveer 549 euro. Tijdelijk kun je hem nu echter met 75 euro korting aanschaffen bij Coolblue. De versie met 512 GB opslag is op dit moment niet in de aanbieding en kost dus nog altijd 699 euro.

Wat kun je met de Meta Quest 3?

Zoals gezegd is de Meta Quest 3 een VR-headset. Meer specifiek is het een standalone variant die je zonder pc kunt gebruiken. Met andere woorden: je kunt de Quest 3 overal gebruiken, of dat nu in je woon- of slaapkamer is, of zelfs onderweg. Naast het welbekende Virtual Reality, wat je in staat stelt om allerlei VR-games te spelen op de Quest 3, beschikt de headset ook over Mixed Reality (MR). Met dat laatste kan de headset elementen projecteren in de omgeving waar je bent.

Dankzij de pancake-lenzen van de Quest 3 heb je ook minder snel last van vervorming en ‘motion sickness’. Dat laatste wordt ook verholpen door de vlotte 120Hz-schermen van de Quest 3. De hogere beeldverversing zorgt ervoor dat games een stuk vloeiender ogen. De meegeleverde controllers voorzien je nog van haptische feedback tijdens het gamen (en andere VR-activiteiten).

Wat de software betreft: de Quest 3 draait op Meta’s eigen VR-platform. Via het platform kun je allerlei games en andere VR- en MR-apps aanschaffen en downloaden. Hiervoor moet je een account maken bij Meta.

Uitgelicht artikel Coolblue Coolblue pakt uit voor de solden: dit zijn de onverslaanbare deals

Scoor de deal bij Coolblue

Tot en met 24 juli geniet je van 75 euro korting op de Quest 3, waardoor hij geen 549 maar 474 euro kost, inclusief levering. Bestel je hem vandaag voor 23:59, dan kun je morgen al met de VR-headset aan de slag.

coolbluedealsmetameta quest 3

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen