Deals

Scoor nu nog tientallen euro’s korting op slimme videodeurbellen

Google Nest Doorbell
© Google
Wie zijn huis wil beveiligen met een slimme videodeurbel, profiteert nog tot en met 31 juli van tientallen euro's korting op deurbellen van Eufy, Google en Netatmo.

Smarthome-apparatuur is soms flink aan de prijs. Dat is niet anders met videodeurbellen die je op een smarthomeplatform aansluit. Tijdens de soldenperiode, tot en met 31 juli, kan je ze gelukkig met een flinke korting aanschaffen. De Nest-videodeurbel van Google kost bij Coolblue tijdelijk nog maar 129 euro, in plaats van 179 euro buiten de soldenperiode. Hieronder vind je per merk de beste aanbiedingen op slimme videodeurbellen.

Google Nest

Google heeft momenteel twee videodeurbellen in zijn assortiment en beide zijn nu met korting verkrijgbaar. De Nest Hello-videodeurbel, die je met draad verbindt, kost nu tijdelijk 219 euro, in plaats van 279 euro. Let er met deze videodeurbel wel op dat je beltransformator een vermogen van 12 volt moet bieden.

Dat is anders met de Nest Doorbell Battery. Die draait namelijk op batterijen. Hierdoor moet je wel een sterk wifisignaal hebben bij de voordeur om de deurbel te kunnen gebruiken. Je kunt de accu ook automatisch laten bijladen door de accu op netstroom aan te sluiten. Daarvoor dient je stroomaansluiting minimaal 8 volt te leveren. Het prijskaartje van de Nest Doorbell Battery ligt wel een stukje lager dan dat van de Nest Hello, op 129 euro na 50 euro korting.

Let er bij videodeurbellen van Google ook op dat je lang niet alle beelden kunt terugkijken. Daar heb je een Nest Aware-abonnement voor nodig. Dit zit niet inbegrepen bij de aanschaf van de Nest-deurbellen.

Eufy

Dat is een punt waar Eufy het wint van Google. Voor Eufy-videodeurbellen heb je namelijk geen abonnement nodig. Alle videobeelden worden namelijk lokaal opgeslagen op de ‘HomeBase’: een klein kastje dat je in de woonkamer zet en waar je een harde schijf in steekt. Hoe groot het opslagmedium is dat je erin plaatst, bepaalt vervolgens hoeveel beelden je kunt terugzien. Wat de HomeBase-modellen betreft: we raden aan om de HomeBase 3 te kiezen, de nieuwste variant die nu op de markt is. Deze biedt onder meer de mogelijkheid om personen die bij je voordeur staan te herkennen.

Tijdens de solden zijn er diverse videodeurbellen van Eufy in de aanbieding. Hieronder vind je een overzicht daarvan:

Er zijn ook enkele HomeBase + videodeurbel-bundels verkrijgbaar met korting:

Netatmo

Bij Netatmo hoef je eveneens geen abonnement af te sluiten om de beelden terug te kijken. De Netatmo Smart Video Doorbell slaat alle beelden lokaal op met een SD-kaart die in de deurbel zelf zit. Hierdoor heb je ook geen los kastje nodig zoals bij de Eufy-deurbellen.

coolbluedealssmarthomevideodeurbel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen