Deals

Dit zijn de Coolblue’s beste back to school-printerdeals

Coolblue
© Coolblue
Heb je nog een printer nodig voor als je straks naar school gaat? Bij Coolblue heb je momenteel diverse back to school-deals op printers. Dit zijn de printerdeals die je niet mag missen.

Soms hebben we ze allemaal nog even nodig, maar juist op zulke momenten doen ze het niet. Waarschijnlijk weet je al waar we het over hebben… maar anders verklappen we het: printers. Zeker naarmate inkjetprinters ouder worden, neemt het risico toe dat ze defect raken. De inkt begint dan op te drogen, waardoor de printkoppen verstopt kunnen raken. Juist om die reden is het een goed idee om een nieuwe printer aan te schaffen als je gaat studeren. Zo voorkom je dat de printer niet werkt wanneer je hem écht nodig hebt.

Verschillende soorten printers

Verreweg de meeste printers voor thuisgebruik zijn zogeheten ‘inkjetprinters’, maar je kunt ook kiezen voor een laserprinter. Om alle verschillen op te sommen, is misschien wat overbodig, maar het is goed om te weten dat inkjetprinters over het algemeen mooiere kleuren produceren. Wil je graag documenten met kleur printen? Dan kom je dus eerder uit bij een inkjetprinter.

Print je daarentegen vooral documenten met tekst, dan is de keuze voor een laserprinter veel logischer. Laserprinters kunnen haarfijn tekst printen en gaan ook zuiniger om met inkt. Bovendien droogt de inkt (toner) voor laserprinters niet uit. Zodoende kun je langer doen met je inkt én printer. Uitdroging is daarentegen een probleem voor inkjetprinters, vooral als je de printer in een warme(re) ruimte zet.

Daar staat tegenover dat laserprinters bij aanschaf iets duurder zijn en dat de toners eveneens wat prijziger zijn. Dat ze langer meegaan is dan weliswaar een voordeel, maar dan moet je daar wel op voorhand voor willen betalen.

Deals op printers voor back to school

Er is dus voor ieder wat wils, afhankelijk van je gebruiksdoel. Tijdens de back to school-periode zijn printers met flinke kortingen verkrijgbaar, zo ook bij Coolblue. Tot en met 22 september krijg je korting op diverse modellen. Hieronder vind je de beste deals op printers én printers die we je sowieso willen aanraden, nog los van de aanbiedingen.

Meer printers bekijken? Via deze pagina bekijk je meteen alle back to school-printerdeals van Coolblue, en dit zijn alle printers die je bij Coolblue kunt krijgen.

back to schoolcoolbluedeals

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen