Telenet publiceert grootste downloaders

Telenet heeft op het forum van Userbase een lijst gepubliceerd van de 25 grootste downloaders. De topverbruiker haalde in een maand 2.680 gigabyte binnen.

De acht grootste downloaders hebben allen een verbruik van meer dan één terabyte. Wat opvalt is dat de meeste grootverbruikers het Turbonet XL-abonnement hebben. Het veel snellere Fibernet-abonnement komt slechts vijf keer voor in de lijst.

De lijst is anoniem samengesteld en bevat enkel het abonnement en het verbruik. Bij sommigen staat wel hun nickname van op het forum van Userbase of Tik vermeld, maar dit is enkel wanneer de gebruikers daar toestemming voor hebben gegeven.

[related_article id=”158455″]

Geen datalimiet
Telenet schrapte begin deze zomer de datalimiet voor de duurste abonnementen. Naar eigen zeggen wordt het lijstje gepubliceerd om weer te geven wat er precies mogelijk is met de nieuwe manier van surfen.

De cijfers zijn helaas niet echt relevant om een zicht te kijgen op het gemiddelde of totale verbruik.

Zo verbruikte de nummer twee van de lijst 1.855 gigabyte, maar hier begon de meting later (start van de facturatieperiode). De 25e grootste downloader haalde 699,1 gigabyte binnen, maar hoe het verbruik daarna evolueert is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business