Nieuws

Mark Zuckerberg heeft een stalker

Mark Zuckerberg wil geen vriendjes worden met Pradeep Manukonda. De man stalkt hem namelijk. Zowel via Facebook als in het echte leven.

Een Amerikaanse rechter heeft de 31-jarige Manukonda verboden om in de buurt van Mark Zuckerberg, diens vriendin en zus Randi te komen. De oprichter van Facebook, een van de jongste miljardairs ter wereld, stapte naar de rechter omdat hij zich bedreigd voelde.

Showbizzsite TMZ vernam van het gerecht dat Pradeep naar verschillende kantoren van Facebook in Palo Alto trok, in de hoop daar Zuckerberg tegen te komen. Op 24 januari ging Pradeep naar het huis van de Facebookoprichter, maar daar werd hij opgewacht door het beveiligingspersoneel.

Brieven en bloemen
De politie gaf de stalker een mondelinge waarschuwing, maar in de aanklacht vermeldt Zuckerberg dat hij via Facebook nog berichten heeft ontvangen en zelfs een handgeschreven brief en bloemen in de bus kreeg. Ook zus Randi werd aangeschreven.

Pradeep vroeg geld van Zuckerberg om voor zijn behoeftige familie te zorgen. In de vele Facebookberichten die hij de oprichter stuurde, smeekte hij om hulp en gaf hij aan te willen sterven voor Zuckerberg.

Mark Zuckerberg is geen Facebookvriendjes met Pradeep Manukonda, zus Randi is dat wel.
 

beeld: tmz.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business