Nieuws

De complete printergids

Dat printers steeds minder aanzien hebben in het huidige technologielandschap, hebben ze vooral aan zichzelf te danken. De ontwerpen zijn weinig geïnspireerd en er worden weinig opvallende keuzes gemaakt. Een printer is kortom een saai toestel geworden.

Gelukkig is er ook bij fabrikanten een mentaliteitsverandering aan de gang. Terwijl ze vroeger alleen maar bezig waren met de afdruksnelheid, lijkt design vandaag net zo belangrijk. Vooral bij multifunctionele printers zijn de vernieuwingen het grootst. We zijn aangenaam verrast door de originele ontwerpen en de bijhorende sterke prestaties.

Naast de multifunctionele printers bespreken we nog een hele reeks andere printers.

Druk je veel af, dan zijn vooral de kosten per pagina belangrijk. We vergelijken de verschillende printertypes met elkaar, zoals laser en inkjet, maar kijken ook naar andere technologieën. Mik je vooral op pure snelheid, dan zullen vooral onze snelheidsmonsters uit verschillende prijsklassen je interesseren.

We beginnen echter met fotoprinters. Die zijn nog wel populair, maar ze komen steeds meer in de verdrukking door online-afdrukdiensten. Maar hoe zit het eigenlijk met het kwaliteits- en prijsverschil tussen die twee? Ook A3+-printers krijgen in ons eerste deel wat aandacht. Kortom: de complete printergids!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business