Nieuws

Windows Intune: Efficiënt computerbeheer voor kleine bedrijven [Partnerinfo]

Windows Intune is een totaaloplossing voor het beheren en beveiligen van pc’s in de cloud.  Net zoals de andere cloud diensten van Microsoft werkt Windows Intune met een abonnementensysteem. Via de windows Intune webconsole kan een IT-beheerder heel eenvoudig alle pc’s in het hele bedrijf updaten en beveiligen:  of ze zich op kantoor, in een filiaal, thuis op onderweg bevinden.

Op maat van KMO’s en kleine bedrijven
Windows Intune  is gericht naar kleine bedrijven die  nood hebben aan een goedkope en allesomvattende oplossing voor hun pc beheer.  Het nieuwe cloud pakket  biedt immers niet alleen  de laatste updates en patches voor Microsoft-software, maar ook een algemene bescherming tegen malware en virussen.  Zo kunnen sofware updates en beveiliging samen beheerd worden en hoeven  ze niet langer als aparte diensten aangekocht en gemanaged worden. 

Centraal beheerplatform
Via het Intune webpanel kan een IT-verantwoordelijke altijd en overal  de bedrijfspc’s beheren. Het webpanel is intuïtief, eenvoudig te hanteren en afgestemd op de noden van kleine bedrijven.  Als beheerder  krijg je via Intune in een oogopslag een inventaris van alle hardware en geïnstalleerde software.
Updates en viruspatches worden vanop afstand geïnstalleerd, door een druk op een knop, zelfs al hebben uw pc’s verschillende configuraties.  Uw IT-verantwoordelijke kan proactief werken, een heleboel problemen voorkomen en meer tijd vrijmaken voor belangrijke IT-uitdagingen

[related_article id=”161452″]

Veiligheid
Ook  beveiligingsproblemen op de bedrijfspc’s kunnen vanop afstand aangepakt worden.  Eindpuntbeveiliging  zorgt ervoor dat alle computers in uw bedrijfsnetwerk altijd en overal  gemonitord worden tegen aanvallen van virussen en hackers. Ook  thuiscomputers  en laptops  in  uw netwerk kunnen makkelijk beheerd worden via Windows Intune. U ontvangt waarschuwingen en infectierapporten bij virusaanvallen en u kan de firewall van elke pc configureren en gevoelige data  extra beschermen.

Nieuwste technologie aan een scherpe prijs
Windows Intune  werkt zoals de ander Microsoft Cloud oplossingen met een abonnementensysteem.
Alle updates gebeuren via de cloud. U hoeft zelf geen tijd en geld te besteden aan het aankopen  en beheren van servers en licenties.  De infrastructuur is inbegrepen in uw abonnement. Enige vereiste voor  het gebruik van Windows Intune is een webbrowser.
Per pc betaalt u een maandelijkse bijdrage van 11 euro per pc. Hierin begrepen zijn zowel de Windows Intune  cloudservices als de upgraderechten voor Windows 7 Enterprise. Voor alle pc’s met een  Windows Intune abonnement ,  kan een upgrade naar Windows 7 Enterprise worden uitgevoerd, op voorwaarde dat het huidige besturingssysteem  een Business, Professional, Ultimate of Enterprise Windows-versies voor bedrijven is. Ook wanneer er een volgende versie van Windows beschikbaar is, kan u gratis upgraden naar deze nieuwe editie.
Minimumvereisten voor het gebruik van Windows Intune zijn  Windows XP Service Pack 2 (bij voorkeur Service Pack 3) of  Windows Vista.

Probeer Windows Intune gratis uit!
Probeer Windows Intune 30 dagen gratis uit!
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business