Nieuws

App: Navigon Traffic4all

Even snel kijken of er files in de buurt staan? Dan gebruik je gewoon de app Traffic4all van Navigon.

Traffic4all bepaalt je locatie op de kaart aan de hand van de gps-sensor in je smartphone, waarna het voor alle snelwegen (en belangrijke binnenwegen) aangeeft wat de verkeersdrukte op deze wegen is.

De verkeersdrukte wordt weergegeven met duidelijke kleuren (groen, oranje, rood) en met speciale markers geeft Traffic4all aan of er wegwerkzaamheden of ongelukken op de route zijn gebeurd. Je kunt overigens ook zelf incidenten melden bij Navigon, door onder in de taakbalk op het New-icoontje te tikken.

[related_article id=”161563″]

De filedrukte is nauwkeurig door het gebruik van gegevens uit Navigon-navigatiesystemen. Ook is het mogelijk om een idee te krijgen van de filedrukte op een later tijdstip door op Forecast te tikken. Deze functie is uiteraard niet honderd procent betrouwbaar, maar kan een leidraad bieden bij het plannen van je route.

Navigon Traffic4all is beschikbaar voor de iPhone, iPad en Windows Phone. In de Android Market vind je hem op het moment van schrijven niet. De app is gratis voor de iPhone en de iPad maar bevat wel advertenties. Die ben je kwijt als je 1,59 euro betaalt. Voor Windows Phone is er geen gratis versie. Daar betaal je 1,49 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business