Nieuws

Apps voor de automobilist

We spenderen veel tijd in onze auto, dus waarom zouden we ons leven onderweg niet aangenamer maken met de juiste apps? Een selectie.

Op zoek naar een nieuwe auto of motor? Met de app van AutoScout24 weet je precies waar jouw droomvoertuig te vinden is en kun je contact opnemen met de eigenaar voor een afspraak. Check wel eerst even of er geen files staan met de gratis app Navigon Traffic4all.

Met Carbeo België tank je goedkoper. De app somt de voor jouw brandstoftype goedkoopste tankstations in je buurt op en leidt je ernaartoe. Mocht je onderweg een slippertje maken of botsen, dan maakt de app van autoverzekeraar DVV het papierwerk overzichtelijker, ook als je er geen klant bent.

[related_article id=”161563″]

Toekomstmuziek
Wil je weten wat de toekomst brengt? Sla er dan het artikel ‘Internet in de auto’ maar eens op na. Daarin worden de nieuwste snufjes qua in-car-entertainment, boordcomputers en navigatie van verschillende grote autofabrikanten toegelicht.

Als je niet wil wachten tot het zover is of er het geld niet voor over hebt, kun je altijd nog je smartphone omtoveren in een boordcomputer of Heads Up Display (HUD). Hoe je dat doet, lees je in het artikel ‘Je smartphone gebruiken als boordcomputer’.

Androidandroid marketapp storeappreviewappsautoscout24boordcomputercarbeodienstendownloadsdvv mobilityfinancieelipadiphoneipod touchmobielnavigon traffic4allobdobd2softwaretweedehands

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals