Nieuws

Review: Grand Slam Tennis 2

Grand Slam Tennis 2 is een goed tennisspel, maar om de partij te winnen, moet er nog behoorlijk op conditie getraind worden.

[related_article id=”160734″] Tennissen op Wimbledon

Ook de bijhorende reeks toptennissers is van de partij in Grand Slam Tennis 2, al lijkt vooral de vrouwelijke shortlist wat verouderd. Je kunt Grand Slam Tennis 2 op twee verschillende manieren spelen: met knoppen of met de analoge stick. Die laatste optie werkt erg goed en geeft je toegang tot het volledige pallet aan bewegingen en opties in het spel. In combinatie met prachtige graphics en herkenbare tenniscourts levert dat een behoorlijk leuk potje tennis op.

Jammer genoeg heeft Grand Slam Tennis 2 daarmee zijn belangrijkste troeven uitgespeeld. In tegenstelling tot de concurrenten heeft dit spel namelijk een erg zwakke en oppervlakkige carrièremodus die je niet inspireert om het spel langer dan enkele matches te spelen. Wel goed is de Classics-modus, waar je een aantal legendarische matches kunt herspelen. Hier valt weer op hoe fantastisch de spelers en hun tennisgedrag gesimuleerd worden. Wil je John McEnroe horen vloeken of Sharapova kreunen, dan is dit je spel. Die eerste is ook een van de commentatoren tijdens de matches, en ook dat draagt bij aan de authenticiteit van de historisch matches.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business