Nieuws

Option blijft vaag over Microsoftgeruchten

Het Leuvense Option blijft vaag over  technologie van het bedrijf in Windows 8. “We hebben een actieve werkende relatie”, klinkt het.

Vorige week schreef De Standaard dat de uCan Connection Manager, een technologie die de bandbreedte tussen wifi en 3G optimaliseert, wel eens zou kunnen opduiken in Windows 8. ZDNet zat op het Mobile World Congress in Barcelona even samen met Jerome Nadel, chief expercience officer bij Option.

“We werken al lang samen met Microsoft. We zorgen ervoor dat laptops kunnen verbinden met netwerken en dat zijn meestal laptops met Windows. Die ondersteuning is er al lang en we hebben op dat vlak ook een voorkeursrelatie met hen.”

[related_article id=”161452″]

Nadel blijft vaag over de precieze samenwerking, maar ontkent niet dat ook het Leuvense technologiebedrijf bezig is met Windows 8. “In september hebben we een aantal speciale drivers geschreven die zorgen voor de connectiviteit in Windows 8. Dus ja, onze toestellen werken met Windows 8.”

Wat wel duidelijk is, is dat er niets van Option wordt verkocht aan Microsoft. “Ik ontken elk gerucht over een actieve deal om Option te verkopen aan Microsoft”, benadrukt Nadel. “We hebben samengewerkt rond het verbinden van Windows 8-tablets met een netwerk en hebben verder een lopende relatie met hen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business